A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Hollandia
HUNHungary
09:00CselgáncsItaly-Hungary
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Átrajzolják a Hyundai izomkupéját

Vágólapra másolva!
A Genesis Coupé is beáll a sorba, és megkapja a többi Hyundai-ról ismerős egyenarcot. Ennél fontosabb, hogy állítólag készül a 380 lóerős, kompresszoros kivitele is.
Vágólapra másolva!

Forrás: Hyundai

Januárban, a Detroiti Autószalonon mutatkozhat be a felfrissített Hyundai Genesis Coupé, amelyet legkönnyebben az áttervezett orr-részéről lehet majd felismerni. A hátsókerekes kupé is megkapja a márka egységes formanyelvét, vagyis a hatszögletű hűtőmaszkot, és a fényszórók formáján is változtatnak egy keveset, a ködlámpák pedig LED-essé válnak. Remélhetőleg a belsővel is foglalkoznak a koreaiak, mert a Genesis Coupé műszerfala inkább illene egy középkategóriás szedánba, mint egy több mint 300 lóerős sportautóba.

Forrás: Hyundai

A két gyári fotón látszik, hogy a modellfrissített verzió hátulján a 380 GT felirat díszeleg, ami talán arra utal, hogy bemutatják a 3,8 literes V6-os 380 lóerőre felhúzott, kompresszoros változatát is. A feltöltés nélküli V6-os is erősödni fog állítólag 306-ról 333 lóerőre, és valószínűleg a régi hatos helyett az új, nyolcfokozatú automata váltót fogják párosítani hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!