A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

Felrobbantották és megbírságolták a műszaki hibás autót

london autó
Vágólapra másolva!
Rossz helyen parkolta le műszaki hibás autóját egy turista Londonban. A Ford Mondeo gyanússá vált a terrorelhárításnak, irányított robbantással kinyitották, majd a rendőrség meg is bírságolta a tulajdonost.
Vágólapra másolva!

A walesi egyetemen tanuló Nima Hosseini Razi nem akart mást, csak egy kicsit körülnézni Londonban, balszerencséjére azonban autója a képviselőháztól és a westminsteri apátságtól karnyújtásnyira lerobbant.

Razi azonnal hívta az autóklubot, és mivel udvarias ember, írt egy cédulát is, hogy az autó műszaki hibás, szerelőre vár, ezért lehetőség szerint ne büntessék meg.

Razi ott követte el a hibát, hogy nem várta meg helyben a szerelőt, hanem elsétált a helyszíntől 15 percre található Buckingham-palotához. Nem gondolt arra, hogy az angol fővárosban hamarosan kezdődik a nyári olimpia, emiatt hatalmas a biztonsági készültség.

A hatóság embereinek szemet szúrt a gyanús helyen parkoló autó, az udvarias kérés a büntetés mellőzéséről még inkább, ezért értesítették a terrorelhárítást. A rendszám ellenőrzése után biztonsági kockázatként értékelhették a tulajdonos arab nevét, ezért kiürítették a környéket, majd irányított robbantással kinyitották a csomagtartót.

Az autó átvizsgálása természetesen eredménytelenül zárult, a robbantással kinyitott Mondeóban robbanóanyagot nem találtak. Razi megpróbáltatásai itt nem értek véget, egy közlekedési rendőr szabálytalan parkolásért is megbüntette, majd autóját elvontatták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!