A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ingyenes vezetéstechnikai tréningek indulnak itthon, több mint ezren vehetnek részt rajtuk

motoros
Vágólapra másolva!
Idén már hat állomásra látogat el a motoros közlekedésbiztonsági rendezvénysorozat, a Moto Safety.
Vágólapra másolva!

A résztvevők a Pécs-Pogány repülőtéren, a mogyoródi Hungaroringen, a szegedi repülőtéren, a zsámbéki DrivingCamp vezetéstechnikai pályán, a máriapócsi RabócsiRingen és a zalaegerszegi ZalaZONE járműipari tesztpályán fejleszthetik képességeiket, és éles helyzetekben szerezhetnek motoros gyakorlatot szakértő instruktorok segítségével.

Négyszer egy-egy órás gyakorlati tréningen és kétszer egyórás elméleti előadáson vehetnek részt a regisztrálók.

Az eseményeken instruktorok segítségével

a szlalomozást, a vészfékezést, valamint az akadályok és vészhelyzetek elkerülését gyakorolhatják

a jelenlévők. A sűrű forgalomban történő előrehaladással, a kanyarívekkel és a kanyarkombinációkkal is foglalkoznak majd a motorosok.

Forrás: HUMDA

A pécsi, a szegedi, a máriapócsi és a zalaegerszegi helyszínek mindegyikén 200 motoros vehet részt a képzésen, a Hungaroring és a DrivingCamp pályák pedig 250-250 jelentkezőt fogadnak. Utóbbi két helyszínen előregisztrálhatnak majd azok, akik két éven belül szerezték meg az A, az A2 vagy az A1 kategóriás vezetői engedélyüket.

A Pécs-Pogány repülőtéren április 15-én, a Hungaroringen április 22-én, a szegedi repülőtéren május 6-án, a DrivingCamp vezetéstechnikai pályán június 24-én, a RabócsiRingen július 16-án, a ZalaZONE járműipari tesztpályán pedig augusztus 6-án lesznek ingyenes vezetéstechnikai tréningek, amelyeken összesen 1300 motoros vehet majd részt.

A képzésen érvényes műszaki engedéllyel rendelkező motorkerékpárral indulhatnak azok, akiknek megvan a megfelelő jogosítványuk.

A jelentkezési lehetőség néhány héttel az egyes programok előtt nyílik majd meg a Humda.hu oldalon, a részletekről szintén a honlapon, illetve az ügynökség közösségi felületein lehet majd tájékozódni.

Az első tréningre várhatóan április 6-tól lehet majd jelentkezni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!