Lila szőrrel burkolt BMW XM-et álmodott Naomi Campbell

Fotó: BMW
Vágólapra másolva!
A BMW XM Mystique Allure megjelenését Naomi Campbell álmodta meg, Hans Zimmer saját hangzásvilágot komponált az autóhoz.
Vágólapra másolva!
Fotó: BMW

A 77. Cannes-i Filmfesztiválon mutatkozott be a BMW XM Mystique Allure nevű műalkotás, amelynek megjelenését Naomi Campbell álmodta meg. A gyakorlati megvalósítást a BMW szakemberei végezték, illetve Hans Zimmer zeneszerző komponálta a jármű saját hangvilágát, a motorhangtól kezdve a figyelmeztető jelzésekig.

Fotó: BMW

A divat világából származó anyagokat kombinálták Naomi Campbell kedvenc színével, mármint színpalettájával, hiszen a selymesfényű lilától az intenzív violán át az ultramarinig minden megtalálható a karosszéria külsején és belsején. A gyári formatervezők igyekeztek az eredeti vonalakat hangsúlyozni és kiegészíteni az anyaghasználattal, belül az egyszerűség kedvéért majdnem mindent lila bársonnyal kárpitoztak. A Filmfesztiválon Naomi Campbell-t fuvarozza a BMW XM Mystique Allure, amely egyébként a legerősebb, 748 LE/1000 Nm rendszerteljesítményű Label változatból készült.
 

Fotó: BMW