A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Az országúti- mellé terep-segélyszolgálatot is indított a villanyautóinak Hyundai Japánban

Fotó: Hyundai
Vágólapra másolva!
Egy újabb Ioniq 5 csatlakozott a kifejezetten a villanyautók számára fenntartott segélyflottához, ez nem kávézót, hanem terepmintás abroncsokat kap.
Vágólapra másolva!
Fotó: Hyundai

Japánban külön a villanyautóknak kínál mobil szervizszolgáltatást a Hyundai, az első autó egy olyan Ioniq 5-ös volt, amely a szerszámok mellett kávégépet is tartalmaz, amelynek segítségével kellemesen kávézgatva várhatja meg az ügyfél, amíg a szerelő megoldja a problémáját. Most egy második autóval bővül a szolgáltatások köre, egészen pontosan földrajzilag, hiszen az alap továbbra is az Ioniq 5-ös, amelyet nagy átmérőjű terepmintás abroncsokkal láttak el.

Fotó: Hyundai

Az ötlet e mögött az volt, hogy ez az autó eljut mindenhova, ahová az ügyfél a saját szériaállapotú autójával el tud jutni, így bárhol igénybe vehető a mobil szerviz szolgáltatás. És ott van még az a helyzet, amikor természeti katasztrófa miatt nehezen járható utakon kell közlekedni… Persze előfordul majd olyan is, hogy az országúton elakadt ügyfélhez megy majd a „terepjáró” szervizautó, tehát a szerencse dönti majd el, kap-e ingyen kávét az ügyfél. Mindkét szervizautó az alapvető szerszámokkal van ellátva, különlegességük az a számítógép, amelynek segítségével a Hyundai villanyautók elektronikáját tudják frissíteni még olyan helyen is, ahol nincs térerő és így mobil internet-szolgáltatás.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!