A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Jótékony célra árverezik el az egyedi, matt narancs BMW M5-öst

Fotó: BMW / Philipp Blanz
Vágólapra másolva!
Az Individual műhely készítette el az augusztus 14-én árverésre kerülő egyedi BMW M5-öst, amelynek árát jótékony célra fordítják.
Vágólapra másolva!
Fotó: BMW / Philipp Blanz

A legújabb BMW M5-ös Észak-Amerikába kerülő első példánya az Individual műhely jóvoltából egyedi kialakítást kap, amelyet a Pebble Beach Concours d’Elegance szervezőivel közösen alakítottak ki. Egyedi, Kyalami Orange és Silverstone Extended Merino a bőrkárpit színe, nem spórolnak a logókkal, speciális fényezést kapnak a felnik és matt narancssárgára fényezik a karosszériát.

Fotó: BMW / Philipp Blanz

Augusztus 16-án fogják elárverezni az autót a Gooding & Company árverésén, a bevétel teljes összegét a Pebble Beach Company Alapítványnak utalják, ami a Monterey megyei hátrányos helyzetű fiatalok oktatását segíti. Nem árulták el, mekkora leütési árra számítanak, de azt igen, hogy ha valaki saját maga rendelte volna meg ezeket az átalakításokat, akkor a BMW M5-ös vételárán felül még 57 000 dollárt kellett volna fizetnie. Az autót egyébként repülővel szállítják Kaliforniába, ahol augusztus 14-től lesz az kiállítva, hogy a reménybeli vásárlók megnézhessék, de a forgalomba helyezésre csak a hivatalos dokumentumok megszerzése után, tehát előreláthatóan októberben kerül majd sor.
 

Fotó: BMW / Philipp Blanz

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!