Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Megvásárolhatják a Formula-1 orvosi autóját

Fotó: Aston Martin
Vágólapra másolva!
Limitált széria erejéig készül az Aston Martin DBX707 AMR24, amely a Formula-1 orvosi autójának a megjelenését örökli meg.
Vágólapra másolva!
Fotó: Aston Martin

A 2024-es évad feléhez közeledve csak a konstruktőri értékelés 5. helyén áll az Aston Martin csapat, ez még így is a legjobb eredményük, így piacra dobják az ezt ünneplő DBX707 AMR24 nevű limitált szériát. A nagyközönség előtt a Goodwood Festival of Speed rendezvényen debütál majd az újdonság Fernando Alonso vezetésével, valójában minden F1-rajongó látta már az autót, hiszen a külső megjelenés szinte tökéletes mása a futamokon használt orvosi autónak.

Fotó: Aston Martin

Persze az ügyfél a Podium zöld mellett kérhető Onyx fekete vagy Neutron fehér fényezést is, a díszek Lime vagy ezüst színűek lehetnek. Kétféle belső hangulatot készítettek a szakemberek, vagy egyszínű fekete belső Lime díszvarrással és látványos fekete/Eiffel zöld belső szintén Lime díszvarrással. A műszerfali díszek közül a sötétkrómmal kombinált valódi karbon az egyszerűbb választás, opciós a selymes krómmal kombinált titániumháló. A Bowers & Wilkins cég új hifit fejlesztett, ami az AMR24 limitált szériában debütál, később a normál Aston Martin DBX707-hez is elérhető lesz.
 

Fotó: Aston Martin

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről