A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Válásgaranciával jön az új Scénic – ha válik a vásárló, a Renault újkori áron veszi meg a használtat

Fotó: Renault
Vágólapra másolva!
A brit forgalmazó szerint annyira tökéletes családi autó a Scénic, hogy még a válásokat is megakadályozza. Azért van egy nagyon fontos apróbetűs kitétel...
Vágólapra másolva!
Fotó: Renault / Luc Lacey

Kutatások szerint a rossz irányba fordulás és a vezetési stílus okozza a legtöbb vitát az autón belül, a Renault brit forgalmazója szerint az új Scenic E-Tech Electric családi autó annyira jó, hogy ilyenektől nem kell tartani. Erre garanciát is vállal, a mostantól kezdve az év végéig kínált Relationship Breakdown Cover lényege, hogy ha a tulajdonos házaspár vagy élettárs elválik (a bírósági végzésen szereplő pecsét legalább 1 hónappal a vásárlást követően datálódik), akkor ha visszaviszik az autót a kereskedésbe, a gyár visszafizeti az újkori vételárat (mínusz az esetleges sérülések javításának költsége).

Fotó: Renault / Luc Lacey

Van azonban egy nagyon fontos kitétel az apróbetűs részben, miszerint csak azoknak jár ez az extra védelem, akik készpénzért veszik autójukat. Manapság ezek a vásárlók már kisebbségnek vannak, Nagy-Britanniában az autóvásárlók több mint 80%-a valamilyen finanszírozást vesz igénybe. Az autós vitaforrásokról szóló kutatásból egyébként az is kiderül, hogy az autón belül a kényelmes ülés (42%), a jó fedélzeti szórakoztató rendszer (26%) és mindenhol tágas tér (26%) az a három legfontosabb szempont, ami segít a béke megőrzésében. 
 

Fotó: Renault

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!