A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Áramfejlesztőhöz villanymotoros harckocsi

Fotó: Up.Fit
Vágólapra másolva!
Az Archimedes Defense nevű hadászati áramfejlesztőket gyártó cég rendelte meg a Tesla Cybertruck harckocsit, amelyet az Up.Fit épít.
Vágólapra másolva!
Fotó: Up.Fit

A hadiipari járművek és alkalmazások számára áramfejlesztőket készítő Archimedes Defense nevű cég szélesíti ki a palettáját a Tesla Cybertruck alapján épített harckocsival, ehhez pedig az Up.Fit nevű vállalkozást találta meg partnerként. Három változatban kínálják a Sting fantázianevű járművet, mindegyikben közös, hogy a jármű orrába egy 125 kW kimenő teljesítményű áramfejlesztőt építenek, ami Jet A, JP-8, gázolaj és biogázolaj üzemanyagokkal használható. Ezt álló helyzetben lehet használni, amikor az a beépített NACS kábelen keresztül tölti az akkumulátort.

Fotó: Up.Fit

A Baja alapkivitel néhány terepfelszerelést kap, és egyébként a Cybertruck által ígért – de hivatalos vizsgálatokkal nem igazolt – könnyű páncélozással rendelkezik. A középső Protector változatnál kívülről felcsavarozható acél védőlemezekkel növelik a védelmet, ez a szint már 7.62-es lövedékek ellen is védelmet ad. Az APC csúcsváltozatnál már acél/kerámia védőlemezeket csavaroznak a karosszéria oldalára, ami már 14,5 mm-es lövedékek ellen is véd, és védőlemezeket kap a padló is jármű alatti robbanások elleni védelemként. Az Archimedes Defense fenntartja magának a jogot, hogy a vissza nem térítendő előleg megkapása után megtagadja a Sting leszállítását, ha azt illegális tevékenységre akarják használni vagy a vevő ilyen célból továbbértékesítést tervez.
 

Fotó: Up.Fit

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!