200 autóval és egyedi fényezéssel ünnepli az AMG a parterét

Fotó: Mercedes-Benz AG
Vágólapra másolva!
50 éves fennállását ünnepli a Petronas olajtársaság, amely hosszú évek óta a Mercedes-AMG F1 istálló partnere. A versenyautó fényezésén felül 200 utcai autót is készítenek az alkalomból.
Vágólapra másolva!
Fotó: Mercedes-Benz AG

Maláj Nagydíj híján a hétvégén megrendezésre kerülő Szingapúri Nagydíjon van legközelebb a száguldó cirkusz a Petronas olajtársaság hazájához, így annak partnere, a Mercedes-AMG F1 istálló most ünnepli a szponzorát. Egyrészt a versenyautók egyedi fényezéssel indulnak a versenyen, másrészt piacra dobják a Mercedes-AMG GT 63 PRO 4MATIC+ Motorsport Collectors Edition változatát.

Fotó: Mercedes-Benz AG

Ennél a fekete fényezést a Petronas jellegzetes tiffany zöld színével dobják fel, a hátsó sárvédőkre kézzel festik fel a szürke csillagokból álló mintát. Az utastérben fekete Nappa bőr/Microcut műbőr kárpitozást találunk tiffany zöld díszvarrással, egyébként minden elérhető fontos extra ott van a fedélzeten, beleértve a 15 hangszórós Burmester hifit, az AMG Track Pace alkalmazást. A 21 colos felnikre elöl 295/30, hátul 305/30 méretű Michelin Pilot Sport Cup 2R Cup abroncsokat szerelnek. A Mercedes-AMG GT 63 PRO 4MATIC+ Motorsport Collectors Edition különlegességét jelző plakettet a középkonzolon helyezik el, és ahhoz beltéri porvédő takarót is mellékelnek. Nincs változás a technikában, a 612 lóerős 4,0 literes V8-as biturbóra eddig se volt panasz...
 

Fotó: Mercedes-Benz AG

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!