Már a Red Bull RB19-es F1-versenyautónak is meg lehet vásárolni az utánzatát

Fotó: F1 Authentics
Vágólapra másolva!
Végül a Red Bull Racing is beadta a derekát, és a sikeres RB19-es versenyautó utánzatát is meg lehet már vásárolni. Bármelyik, versenyen használható megjelenés kérhető.
Vágólapra másolva!
Fotó: F1 Authentics

Az F1 Authentics program keretében lehet versenyautó-utánzatokat és szimulátorokat vásárolni, és amíg utóbbi már egy ideje elérhető a Memento Exclusives kínálatában, addig a versenyautókkal egészen eddig várnia kellett a Red Bull Racing rajongóinak. Mármint tehetős rajongóinak, hiszen a valósághű élményt nyújtó szimulátor ára 103 773,95 euró, illetve a Championship Editionért 122 096,95 eurót kell fizetni. Azzal nyújt valósághű élményt a szimulátor, hogy elöl van a rögzítési pontja, ami körül az egész ülés mozog, és az a rázóköveket is képes megjeleníteni.

Az élethű versenyautó RB18 vagy RB19 változatban is megvásárolható, és a megrendelő döntheti el, hogy Max Verstappen vagy Sergio Perez autóját kéri, és természetesen szabadon választhat a versenyeken használt megjelenések közül. A versenyautó-utánzat árát nem árulták el, de a győztes megjelenéseknek felára van, és egyébként is korlátozott számban készítik ezeket az életnagyságú modelleket.

Fotó: F1 Authentics

A vásárló egyébként az 1:1 méretarányú mellé megkapja annak 1:8-as méretarányú pontos mását, amelyet az Amalgam Collection nevű modellgyártó készít. Ez utóbbi önmagában 10 371,95 eurós tétel az F1Authentics programban.
 

Fotó: F1 Authentics

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!