Ipacs Szabó István a Vylyan pincészet borásza, és a Box Utca szeretettel meghívja Önt és partnerét
2003. május 19-én, hétfőn 19.30 órakor
kezdődő vacsorájára, ahol Gátfalvi Béla konyhafőnök által készített fogások és a villányi Vylyan pincészet alábbi borai kerülnek bemutatásra:
- Köszöntőital: Vylyan Chardonnay 2002
- Vajas tésztában sült harcsa filé fogashabbal, hideg koktél öntettel
hozzá
Vylyan Chardonnay barrique 2001
- Meggypürére tálalt rost kacsamáj, sült padlizsán karikával
hozzá
Vylyan Vörös 2001
- Baconba tekert bélszín steak, szedres bourbon mártással, brokkolis burgonyapürével
hozzá
Vylyan Monteneuovo Cuvée 1999
- Kéksajt krém zöldségekkel
hozzá
Vylyan Duennium Cuvée 1999
A menü ára: 5.900 Ft.
Legyen vendégünk egy igazán különleges estén! A Vylyan pincészet borásza várja Önt, hogy beavassa Önöket a villányi bor rejtelmeibe. Ismerkedjen meg Villány díjnyertes boraival amelyekhez ételkölteményeinket ajánljuk. Részvételi szándékát, asztalfoglalását mihamarabb jelezze Ludmán Csaba, vagy Tóth Zoltán üzletvezetőnknél a 354 14 44 es telefonszámon, vagy emailben a foglalas@box-utca.hu címen.
Üdvözlettel
Kovács "Ko-Ko" István