A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az elkötelezett kutyatartásról

Vágólapra másolva!
Kedves Kutyatulajdonos!Mint elkötelezett kutyatartó, biztosan Önt is érdekli, hogy társa elérkezett-e már abba a korba, amikor különleges gondoskodásra és odafigyelésre van szüksége. Egy idősebb kutya viselkedési és étkezési szokásai megváltoznak, így több időt kell rájuk szentelnünk.
Vágólapra másolva!
Forrás: ELTE
Forrás: ELTE

Ugyanilyen fontos, hogy felismerjük az idő múlását jelző apró jeleket, amelyek talán a hétköznapokban fel sem tűnnek. Egy kanadai kutatás alapján az ELTE Etológia Tanszék által összeállított kérések megválaszolásával, az összpontszám alapján eldöntheti, hogy testi és szellemi értelemben milyen korban van kedvence. Ha szeretné, hogy kutyája sokáig aktív, szerető társa legyen, akkor kérjük, hogy válaszadásával segítse a kutatók munkáját.

Hazánkban az adott témában még nem történt felmérés, ezért nagyon kevés ismeret áll rendelkezésre arról, hogyan korosodnak a magyar ebek. Kérjük, vegyen részt az etológusok egyedülálló kutatásában és nyerjen Purina ajándékot. A kitöltők között 30 kutyáknak szánt memóriajátékot és Purina terméket sorsolunk ki.

Köszönjük, hogy válaszaival segítette munkánkat!

Igen, szeretném kitölteni a tesztet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!