Harrison Ford túlságosan is vakmerő volt

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

fotó: Hölgyfórum A filmsztár akkor vett először repülésórákat, mikor még 1962-ben főiskolára járt, azonban ekkor feladta ezt a szenvedélyét a magas tanfolyamköltségeknek és annak köszönhetően, hogy egy idő után úgy érezte, túlságosan vakmerő.

Hét évvel ezelőtt azonban újra eljött a repülés ideje és azóta évente 250 órát tölt a pilótafülkében. Minden évben legalább négyszer átrepüli Amerikát is, mint mondja, ezzel is bizonyítani akar.

Irigylésre méltó repülőgép-gyűjteménye van és már minden olyan helyet megjárt, amelyről valaha is álmodott. Ford így nyilatkozott különös szenvedélyéről: "Szeretek edzeni. Különböző repülőim vezetéséhez különböző képességek igényeltetnek. Szeretem a szabadság és a felelősség e különleges egyvelegét. Vezetés közben névtelen az ember, nem Harrison Ford vagyok, hanem November 1128 SIERRA. Ez is vonzó dolog." A színész azt is bevallotta, hogy nagyon boldog, hogy 50 éves koráig várt a repüléssel. "Régebben nem bíztam eléggé magamban. Nem repültem addig, míg meg nem bíztam a saját ítélőképességemben."

(Wenn)

Korábban:
Harrison Ford kételkedik az új Indy-film létrejöttében
Számítógép vasalja majd Indiana Jones ráncait

Ajánlat:
Harrison Ford honlapja
A hivatalos Indiana Jones-oldal
Indy-filmek rajongói oldala

Nézze otthon a karosszékből!

Az elnök különgépe

Fórum:
Mozimánia!!!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről