A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az amerikaiak Russell Crowe-val nyalakodnának

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

warner bros Nem mindennapi felmérést készített egy amerikai televíziós csatorna. A tévések arra voltak kíváncsiak, hogy az amerikaiak melyik csokoládéba mártott sztárral lépnének legszívesebben szexuális kapcsolatba. A közvéleménykutatás eredményei szerint a sajátos erotikus játékhoz a megkérdezettek legszívesebben Russell Crowe-t választanák társul.

A számos fórumon a legszexisebb férfivé választott színészt Angelina Jolie követi, míg a lista harmadik helyét az a Jude Law foglalja el, aki A.I című Spielberg-moziban, már bebizonyyította, hogy jól áll neki a dzsigoló szerep. Napjaink legkeresettebb színésznőjének, a friss Oscar-díjas Halle Berrynek csak a negyedik hely jutott, ám őt valószínűleg nem bántja, hogy lemaradt a dobogóról ebben a kétes értékű versengésben.

Russell Crowe rajongói oldalhttp://www.geocities.com/Hollywood/Cinema/1501/Ki a legszexibb férfi?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=30669

Halle Berryvel szemben viszont a nem éppen vonzó külsejű rádiós fenegyerek Howard Stern igazán büszke lehet helyezésére. Stern ugyanis olyan hölgyeket utasított maga mögé a szavazáson, mint Courtney Love és Madonna.

Korábban:
Russell Crowe, az igazi ausztrál farmer

Nézze otthon a karosszékből!
Gladiátor

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!