Steven Seagal bedühödött

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Seagal épp Bangkokban tartózkodott, ahol új filmjének, a Belly of the Beast című politikai thrillernek forgatását készítették elő. Az őt ez alkalomból faggató riporternek hosszasan beszélt arról, hogy Thaiföld nagyon közel áll a szívéhez, már legalább százszor járt itt, mégis újra és újra visszatér.

Minden rendben ment, amíg a riporter egy, a közelmúltban kirobbant ügy kapcsán a szervezett bűnözéshez fűződő kapcsolatáról nem kérdezte a színészt. Julius Nasso, Seagal egykori üzlettársa ugyanis beperelte a sztárt, mert az felbontott egy 4 mozifilmről szóló megállapodást. A riporter arra az incidensre utalt, amikor Nassót néhány hónappal ezelőtt letartóztatták. A vád szerint ő és bűnbandája megpróbálta megzsarolni Seagalt.

A sztár felháborodott a kérdésen, melynek az interjú befejezése után hangot is adott: "Beszélhetünk a magánügyeimről, ettől függetlenül ez az egész ügy nevetséges, ezt mindenki tudja Hollywoodban." Szerinte Nasso azért perelte be őt, hogy elterelje a közvélemény figyelmét saját letartóztatásáról.

Korábban:
Seagaltól 60 millió dollárt akart a maffia
Seagal a guruja kedvéért felhagy a filmezéssel

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!