Richard Harris túl beteg a Harry Potterhez

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Elképzelhető, hogy egyre romló egészségi állapota miatt Richard Harris már nem lesz látható a Harry Potter harmadik részében. A 71 éves ír színész tüdőgyulladást kapott, mely mellkasi fertőzés kialakulásához vezetett, ezért a múlt héten egy londoni kórházba szállították.

Harry Potter hivatalos honlapjahttp://harrypotter.warnerbros.com/Harry Potterhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=28560

Nemrég fejeződött be a sorozat második részének, A titkok kamrájá -nak forgatása, mely során néhányszor helyettesíteni kellett Harrist, aki Albus Dumbledore professzort alakítja a varázslótanonc meséjében. A Warner Brothers vezetői a jövő hónapban döntenek arról, hogy folytathatja-e szerepét a történet következő epizódjában, Az Azkabáni fogoly-ban, melyet várhatóan 2003 januárjában kezdenek forgatni. Egyelőre kétséges, ki váltaná fel Harrist, ha egészségi állapota nem teszi lehetővé számára a részvételt. Ő a nála egy évvel idősebb Harry Robinson-t javasolta maga helyett, aki már az eddigi két részben is helyettesítette néha, amikor a színész gyengélkedett.

"A producerek kételkednek benne, hogy Richard teljesen felépül. Már közölték Harry-vel, 80 % az esélye, hogy ő fogja átvenni a szerepet. Megkérték, hogy gyakorolja Dumbledore egyedi, mély hangját" - jegyzi meg a stáb egyik tagja. Robinson minderre barátja és színésztársa betegségére való tekintettel csak ennyit mondott: "Nagyon szeretném a szerepet, de most nem tudok erről beszélni."

Korábban:
Harry Potter igazi varázsereje
Gyorsan kiöregednek a gyereksztárok
Krimivel folytatódnak Harry Potter kalandjai

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről