Ethan Hawke ellenzi a sztárgázsit

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIEthan Hawke-nak jóideje nincsenek anyagi problémái, mégsem szállt el a sikertől és a gazdagságtól. Amióta a Holt költők társasága című filmmel befutott, sorra kapja a szerepeket a hollywoodi szuperprodukciókban, és ehhez természetesen sztárgázsi is dukál. Mégis úgy gondolja, a világsztárok fizetése aránytalanul nagy.

"Szüksége van bárkinek is annyi pénzre, amennyit a színészek és a sportolók keresnek? Nem. A probléma csak az, hogy ha Tom Cruise egyetlen filmért 25 millió dollárt kap, akkor mások még többet, szinte milliárdokat keresnek őbelőle. Ha azonban nem megy jól a film, akkor az emberből nagy szamár lesz" - nyilatkozta. Hawke szerint tehát a sztárgázsi azért ilyen magas, mert tartalmazza a kockázat költségét is, ha a színész megbukik, és évekig nem kap újabb szerepet.

Ez azonban vele még nem fordult elő. Soha nem választ olyan forgatókönyvet, amelynek ne lenne komoly mondanivalója, és a színészet mellett más művészeti ágakba is belekóstolt már. Két könyve jelent meg eddig, és 2001-ben filmrendezőként is debütált. Színészként a legnagyobb szakmai sikerét idén aratta, amikor a Kiképzés című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték.

Ki a legszexibb férfi?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=30669

Hawke ettől sem ájult el. Az Oscar jelentőségéről így nyilatkozott: "Mi olyan nagy szám ezen? Nagyon örülök, hogy jelöltek, de a filmezés alapvetően nem az Oscar-díjról szól." A szobrot végül nem ő vitte haza, de - mint látható - ez nem is nagyon bántotta.

Úgy gondolja, hogy életének sokkal nagyobb eseménye volt Roan nevű kisfiának megszületése. Feleségével, Uma Thurmannel ez a második gyerekük, Maya Ray nevű kislányuk 4 éves. Ethan Hawke számára most már a család a legfontosabb.

Korábban:
Ethan Hawke bemutatta új regényét
Ethan Hawke új szenvedélye
Uma Thurmanék vettek egy szigetet

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről