A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Meghalt Gwyneth Paltrow édesapja

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTISzeptember 27-én még együtt ünnepelte a 4 tagú Paltrow-család Gwyneth Paltrow 30. születésnapját. A kerek szám - és talán Bruce Paltrow súlyos betegsége - okán hatalmas partit rendeztek Rómában. Pár nappal később a gégerákkal küzdő édesapa szívinfarktust kapott, és a kórházbaszállítás után meghalt. A Paltrow-család csak egy nappal később hozta nyilvánosságra halálhírét.

Bruce Paltrow Amerika-szerte ismert és elismert producer és rendező volt. Leghíresebb munkája a St. Elsewhere című kórházi sorozat, valamint a lánya főszereplésével készült Duets című film. 1970-ben vette feleségül Blythe Danner színésznőt, akitől két gyereke született: Gwyneth és Jake Paltrow (utóbbi szintén rendező).

Egy ideig úgy tűnt, Bruce Paltrow legyőzte a gégerákot, ami pár évvel ezelőtt támadta meg a testét. Nemrég azonban kiderült, hogy a daganat ismét megjelent a szervezetében, és ehhez még tüdőgyulladás is társult. Mindezek együttesen válthatták ki a szívinfaktust, amely 58 évesen végzett vele.

Gwyneth Paltrowt nagyon megviselte édesapja halála. A hírek szerint már pszichiáterhez jár, aki depresszióval kezeli. A színésznő hajlandó volt megosztani bánatát a sajtóval: "Szörnyű, ami az édesapámmal történt. Rettentően közel álltunk egymáshoz. Tudtam, hogy el fogom veszíteni őt, és rettegtem ettől. Igazából nem fogadtam el, hogy ő is meghalhat, és biztattam, hogy harcoljunk közösen a betegség ellen, mert együtt legyőzhetjük a kórt. Nem sikerült."

Bruce Paltrow holttestét hamarosan visszaviszik az Egyesült Államokba, és ott tartják meg a temetési szertartást.

Korábban:
Megérkezett a Tenenbaum-család
Gwyneth Paltrow játssza Sylvia Plath-t
Gwyneth Paltrow spanyol hercegnő lehet

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!