Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: www.starmalls.comJennifer Love Hewitt gyerekként kezdte a filmes pályafutását, de amint nővé érett, feltűnt a rendezőknek szerencsés alkata. A vékony színésznő meglepően dús keblekkel rendelkezik, és ezt minden szerepében erősen hangsúlyozták öltözékével. Nem tartott sokáig, hogy a férfimagazinok felfedezzék és fotósorozatokat készítsenek róla.

Legutóbb a Rolling Stone című rangos zenei magazin címlapján pózolt, mindössze egy lepedőben. A képpel tulajdonképpen a Bare Naked című albumát reklámozta, amely tele van hasonlóan szexi felvételekkel. A színésznő meg volt elégedve a munkával, de egyszer csak eszébe jutott, hogy családtagjait mielőbb értesítenie kellene róla.

A Rolling Stone honlapjahttp://www.rollingstone.com/

"A nagymamám miatt nagyon aggódtam. Nem akartam, hogy a képek sokkolóan hassanak rá. Mikor meglátta őket, felhívott és azt mondta: 'Szóval igaz, hogy elfelejtetted felvenni a bugyidat?' A legnehezebb azonban a bátyámnak volt: nem szeret engem így látni, mert ő még mindig úgy lát engem, ahogy széldzsekiben és joggingruhában játszottunk együtt. Én megértem, hogy nehéz neki, mikor az újságárusnál a fickók azt mondják előtte: 'Odasüss!' Azt mondta, azért büszke rám" - mesélte Love Hewitt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről