A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kidman: Inkább lennék boldog Cruise-zal, mint sikeres

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumA most harmincöt éves Nicole Kidman a Vanity Fairnek adott interjújában elmondta: minden szakmai sikerét elcserélné egy hosszú, boldog házasságra Tom Cruise-zal. Mint mondta, karrierből elég lenne neki néhány kisebb, de érdekes szerep, amelyek ébren tartják a tudatát, és lendületet adnak neki az élethez.

Elmondása szerint a színésznő még mindig bűntudatot érez a miatt a rengeteg hátrány miatt, ami a most kilenc- és hétéves gyermekeiket, Isabellát és Conort amiatt éri, hogy apa nélkül nőnek fel. "Életem hátralevő részét annak fogom szentelni, hogy megóvjam őket és hogy segítsek nekik feldolgozni ezt a traumát." Az interjúban Kidman mesél a Cruise-zal történt szakításról is. Mint mondja, amikor a tavalyi év elején már tudni lehetett, hogy válni fognak, annyira össze volt törve, hogy még az is előfordult, hogy embriópózban feküdt a földön, miközben szülei próbáltak erőt önteni belé.

Kidman jelenleg forgatja a Cold Mountain című amerikai polgárháborús filmet Jude Law-val, Natalie Potmannel és Renée Zellwegerrel. A film jövő karácsonyra kerül a mozikba.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!