Russell Crowe a Scotland Yardon

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Szerda este Russell Crowe a Zuma nevű, felkapott londoni étterembe tért be vacsorázni. Pár pohár bor után igencsak jól érezte magát - egy szemtanú elmesélése szerint. Állítólag azzal szórakozott, hogy tányérokat dobált a testőrének, tesztelve, hogy el tudja-e kapni. A baj azonban nem ekkor következett be, hanem mikor az ajtóban megjelent Eric Watson.

Russell Crowe mindjárt ideges lett, hogy "ősi ellensége", az új-zélandi mágnás is épp ott szeretné eltölteni az estéjét. Csakhamar össze is kaptak, ami - nyilvánvalóan az ital hatására is - heves verekedéssé fajult. A WC-ben kötöttek ki, ahol tovább folytatták a bunyót. Az egyik vendég így emlékezett az esetre:

"Egyszer csak kiáltást hallottunk a WC felől, Crowe egyik testőre pedig felpattant, és kirohant hozzá. Ott feküdt a földön, rajta pedig az a másik fickó." A rendőrség ekkor kapta a hívást, hogy siessen a helyszínre, ahol két 30 körüli férfi birkózik egymással. A színészt végül bevitték a Scotland Yardra, kihallgatták, de vádat nem emeltek ellene.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről