Pamela pert nyert a pornócég ellen

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Fotó: DPADean Pregerson amerikai bíró végre pontot tett egy négy éve húzódó per végére. Pamela Anderson és Tommy ex-férje, Lee megérdemelnek fejenként 740 ezer dollár kártérítést, amiért nászéjszakájuk közkinccsé vált egy pornócég ténykedése által - ítélt a bíró. Bár a fiatal házasok maguk döntöttek úgy, hogy az éjszaka gyönyöreit megörökítik, az már egyáltalán nem állt szándékukban, hogy megosszák a széles nyilvánossággal is. 1998-ban azonban a kazetta nyomtalanul eltűnt a széfjükből, és nemsokára egy pornócég terjesztette az interneten.

Az Anderson-Lee házaspár tehát négy éve indította el perét a jogtalan eljárás miatt, ám az évekig elhúzódó jogi eljárás alatt rengeteg változás állt be életükben. Leginkább természetesen az, hogy azóta már el is váltak, és hasonlóan botrányos perlekedésbe kezdtek gyerekeik elhelyezése miatt. Talán ezért is nem állt módjukban erélyesen képviselni jogaikat a kazetta-ügyben. Ezeket a tárgyalásokat ugyanis nem sűrűn látogatták. Ennek ellenére igazuk kétségtelennek látszott, és ezt Dean Pregerson is elismerte a napokban.

A velük szemben jogtalanul eljáró Internet Entertainment Groupot (IEG-t) arra kötelezte, hogy a kazetta forgalmazásából termelt profitot - pontosan 1 481786 dollárt utalja át a felpereseknek, akik markát így fejenként kb. 740 ezer dollár üti. A per költségeit szintén a pornócég állja.

Pamela Anderson azonban még többet is bezsebelhet az IEG-től, ha az ellenük indított második perét is megnyeri. Ezt szintén egy szexvideó kapcsán indította, csakhogy ezúttal a Poison együttes énekesével, Bret Michales-zal szerepel a felvételen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről