Kim Basinger ismét boldogtalan anya

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIKim Basinger lassan csak anyaszerepekben látható a vásznon. Az Eminemmel forgatott 8 mérföld után most újabb feladatot kapott: Jeff Bridges partnerének kérték fel a Door in the Floor című film producerei. A történet főhőse egy 30 éves írónő, aki megpróbálja feldolgozni gyermekkora traumáit. Visszaemlékezéseiben felidézi szüleit, akiket egy tragédia végzetesen elválasztott egymástól Két fiuk egy autóbalesetben meghalt, és ezt sosem tudták feldolgozni. Az apa (Jeff Bridges) fiatal lányokat hajkurászik, és az anya (Basinger) is egy 16 éves fiú oldalán keres vigasztalást. A család teljesen széthullik, mígnem az anya el is hagyja őket.

Kim Basinger 2003-ban egy másik filmben is anyaszerepben tűnik fel: az Aurora Island története szerint egy fiatal férfi (Joaquin Phoenix) egy középkorú hölggyel (Basinger), és annak lányával kerül szerelmi háromszögbe.

Az egykori bombázó egyedül a People I Know című, hamarosan bemutatásra kerülő alkotásban hozza a régi formáját: ebben Al Pacino partnereként egy vonzó színésznőt játszik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!