Kidman színésznőt alakítana Scorsese új filmjében

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Martin Scorsese Nicole Kidmant kérte fel legújabb filmjének, a The Aviator-nak a női főszerepére. Az amerikai milliárdos, Howard Hughes életén alapuló filmben Leonardo diCaprio lesz majd a partnere, ha Nicole eljátssza Ava Gardner szerepét. A rendező a napokban találkozott a színésznővel, hogy megvitassák a forgatókönyvet.

Howard Hughes a háború alatt vált igazán ismertté feltűnő megnyilvánulásai és Hollywood hírességeivel folytatott kalandjai révén - többek között Adrey Hepburn és Rita Hayworth is áldozatául esett. A filmet idén júniusban kezdik el forgatni.

Ava 1922-ben született Dél-Karolina államban hétgyermekes szülők legifjabb gyermekeként. Szülei dohánytermesztéssel foglalkoztak. Természetes szépsége már egész fiatalon megmutatkozott, amelyre csakhamar felfigyelt a család fotográfus rokona is, aki New York-i stúdiójában kiállította az Aváról általa készített képeket. Így szerzett tudomást róla a Metro-Goldwyn-Mayer filmstúdió egyik munkatársa. A lány Hollywoodba költözött: eleinte vagy egy tucatnyi filmben kapott kisebb-nagyobb szerepeket, miközben kétségek gyötörték színészi pályáját illetően, és "a nagy kiugrásra" várt.

A legszexisebb nőkhttp://www.kcweb.com/super/n_kidman.htm

Annak ellenére, hogy később olyan rendezőkkel dolgozhatott együtt, mint George Cukor vagy John Ford, kiábrándult Hollywood világából, és Spanyolországba költözött. Döntéséhez nyilvánvalóan három sikertelen házassága is hozzájárult. Artie Show-val mindössze egy, Mickey Rooneyval kettő, míg Frank Sinatrával hat évig élt házasságban. Európába költözése után spanyol filmekben szerepelt, de egész életében elégedetlen volt pályájával. Élete alkonyán önéletrajzi mű írásába fogott, de annak kiadását már nem érhette meg. 67 évesen, Londonban halt meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről