Brad Pitt alakíthatja Jamie Olivert

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Jamie Oliver műsorait több millió ember nézi a világon. Úgy látszik, nem csak a konyhaművészet iránt érdeklődők figyeltek fel a 24 éves szakács ténykedésére. Állítólag számos hollywoody producer kereste fel azzal a szándékkal, hogy filmet készítsensajátos karrierjéről, amelynek főszerepére egyikük egyenesen Brad Pittet emlegette. Bár Jamie szerint nem biztos, hogy a hollywoodi szívtipró a legalkalmasabb a szerepre.

És egyszerűen csak főzz! - vásárold meg te is Jamie Oliver szakácskönyvéthttp://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/apps_fokusz/display/index.html?termek.id=60486&tag=1

"Alig hittem a fülemnek, amikor meghallgattam az üzenetrögzítőmön hagyott üzeneteket. Egyelőre még nem döntöttem, melyik ajánlatot fogadom el, de mondhatom, egyik jobban hangzik mint a másik. Leesett az állam, amikor arról értesültem, hogy az egyik verzió szerint Bard Pitt játszana engem. Nagy megtiszeltetésnek érzem, de szerintem magamat én tudnám eljátszani a legjobban, és szívesen vállalnám ezt a kihívást" - teszi hozzá Jamie.

Oliver nem csak tévéműsoraiban igyekszik ételreceptjeit népszerűsíteni. Éttermet nyitott, ahol egykor munkanélküli fiatalok dolgoznak. Sokan óva intették az ötlettől, de az étterem dolgozói bebizonyították: rövid főzőtanfolyam és egy kis gyakorlás után bárkiből lehet kitűnő szakács.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről