Tehetségesebbek a brit színészek

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

"Túl pedánsak, iszonyú sznobok, szörnyű akcentusuk van" - fanyalgott nem is olyan rég még minden hollywoodi producer és rendező A Vanity Fair magazin szerint a szigetország sztárjai tehetségben és népszerűségben lassan lekörözik hollywoodi kollégáikat, akiktől tanulhatnának némi kitartást és fegyelmezett viselkedést tengerentúli társaik.

Jude Law, Hugh Grant és Ewan McGregor, a három brit filmcsillag nevét ugyanis már régóta jegyzik a világ legjobb színészei között. A három sztár rendszeresen fel-fel bukkan a Vanity Fair hollywoodi különkiadásában, szorgalmasan fotóztatja magát olyan nagyságokkal, mint Annie Leibowitz - aki többek között már Tom Cruise-ról, Tom Hanksről és Jack Nicholsonról is készített portrét -, és nem utolsósorban folyamatosan és rengeteget dolgozik.

Forrás: MTIBár a brit triumvirátus gázsija jóval kisebb, mint az irreálisan hatalmas összegeket zsebre vágó tengerentúli társaiké, a Vanity Fair szerint mégis ők "Hollywood királyai".

Ugyanis a britek nem a pénzre, hanem a minőségi munkára, az érdekes kihívásokra hajtanak.
Jude Law például csodás külső adottságai ellenére soha nem vállalt szépfiú-szerepeket. Tehetségét olyan nagyszerű filmekben villantotta meg, mint a Spielberg nevével fémjelzett AI - Mesterséges Értelem vagy a Sam Mendes-féle A kárhozat útja, melyben Tom Hanks partnereként végre gonoszként tűnt fel a vásznon.

A Trainspotting-ból ismert Ewan McGregor Star Wars szériával került az "A listás" színészgárda élvonalába, míg Hugh Grant a Notting Hill - Sztárom a párom című filmmel, Julia Roberts partnereként vívott ki nemzetközi elismerést.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!