Lara Flynn Boyle alkoholba fojtja bánatát

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Lara Flynn Boyle, a leginkább a Twin Peaks című sorozatban nyújtott alakítása révén ismert színésznő édesanyja tanácsára rendszeresen ellátogat az Anonim Alkoholisták elnevezésű szervezet hétvégi üléseire. Lara egyre gyakrabban látott vendég a hollywoodi partikon, mióta ismét szakított egykori élettársával, Jack Nicholsonnal, és maga is attól tart, hogy egy idő után képtelen lesz mértéket tartani.

A színésznő állítólag édesanyjával, Sallyvel jelent meg az Anonim Alkoholisták Pacific Palisadesben (Kalifornia) tartott ülésén. Lara ismerősei szerint Sally aggódik, mert lánya ismét a pohár után nyúlt, hogy elfojtsa a sorozatos szerelmi csalódások okozta bánatot.

Ennek ellenére a mama szerint nincs semmi új abban, hogy részt vesznek a szervezet gyűlésein - ez már családi hagyomány. "Lara kilencéves volt, amikor először járt ott. Olyan, mintha templomba mennénk" - meséli.

A színésznő közeli ismerősei szerint azonban Larának komoly gondjai támadtak az alkohollal: "Lara közismert arról, hogy iszik. Mindig is ivott, de a Jackkel történt szakítás és a csalódás miatt, ha lehet, még többet. Szerencsére,az anyja a közelben volt, és a segítségére sietett, ahogy észrevette, hogy Lara italozása egyre mértéktelenebbé válik."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről