J.Lo filmje "totális katasztrófa"

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

A színész-énekesnő egy leszbikus merénylőt alakít a filmben, akit végül egy, a vőlegénye által megformált bérgyilkos csábít el - és térít "jó útra". A két sztár épp ennek a filmnek a forgatása idején talált egymásra, s bár románcuk a valós életben azóta is tart, a tesztközönség határozottan állította: egymás iránti olthatatlan szenvedélyükből semmi sem érezhető a vásznon.

Jennifer Lopez honlapjahttp://www.jenniferlopez.com/Ben Affleck oldalahttp://www.affleck.com/Jennifer Lopez linkekhttp://vizsla.origo.hu/static/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/zene/mufajok/pop,_rock/pop,_rock_eloadok/kulfoldi_enekesek/Jennifer_Lopez/Ben Affleck linkekhttp://vizsla.origo.hu/static/kultura,_muveszet,_tarsadalom/film,_szinhaz/szinhazmuveszet/szineszek/kulfoldi_szineszek/Ben_Affleck/

A film - amelyet többször átszerkesztettek és jó néhány jelenetét utólag újraforgatták - a kritikusok szerint "totális katasztrófa": a dialógusok szánalmasan nevetségesek, a cselekmény szegényes és bugyuta. Úgy vélik, Affleck egyszerűen alkalmatlan a szerepre, míg kedvesére, Jennie-re ez általában, minden filmszerepét tekintve is érvényes.

A melegjogi szervezetek már most tiltakozásukat fejezték ki az ellen, hogy a film elején még leszbikus Jenniferből, a valószerűtlen és igencsak szirupos végkifejlet érdekében heteroszexuális nő lesz, méghozzá Affleck hatására.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!