A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Dobermann csapata új dobásra készül

Vágólapra másolva!
Újra összeállt a Dobermann című francia film rendezője (Jan Kounen) és főszereplője (Vincent Cassel) egy közös filmre. Ezúttal egy kultikus francia képregény, a Mike S. Blueberry kalandjait vitték vászonra, melynek előzetese már elérhető az interneten. Az alkotás premierjére 2004 februárjában kerül sor, és már meg is találta a magyarországi forgalmazóját.
Vágólapra másolva!

Újabb nagy költségvetésű európai produkció lendül támadásba az amerikai szuperprodukciókkal szemben - ezúttal is a franciák jóvoltából, akik évek óta hadat üzentek a hollywoodi filmeknek. Az Asterix és Obelix-sorozat után most egy másik képregény, a Mike S. Blueberry kalandjai című western-képregény adaptációjába fektettek 35 millió dollárt (kb. 30 millió eurót).


A kultikus képregényt Jean Giraud (művésznevén Moebius) és Jean-Michel Charlier készítette egy kisvárosi sheriffről, akinek szerelmét meggyilkolták. A gonosztevő ráadásul újabb bűncselekményre készül: az indiánok területéről szeretne aranyat lopni. A sheriff (maga a címszereplő) azonban szembeszáll vele, és addig nem nyugszik, míg le nem győzi.

A filmet 2003-ban forgatták Mexikóban Vincent Cassel főszereplésével. Partnerei többségében amerikai színészek voltak: szerelmét Juliette Lewis, ellenségét Michael Madsen alakítja. A film utómunkálatai még tartanak, az előzetesen azonban már elkészült, és megtekinthető az interneten. A kész alkotás február 11-én kerül mozikba, és - a The Z Review című internetes lap információi szerint - már meg is találta magyar forgalmazóját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!