Gwyneth feneke közszemlére került

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Harper's Bazaar című magazin két fekete-fehér fotót közölt Gwyneth Paltrow-ról, melyeken a Szerelmes Shakespeare-rel világhírűvé vált 29 éves Oscar-díjas színésznő teljesen meztelen. A képek oldalról ábrázolják a szűzies mosolyú sztárt, aki karjaival eltakarja mellét, de a feneke így is jól látható.

"Becsaptak, hazudtak nekem" - fakadt ki újságírók előtt a színésznő. "Azt ígérték, levágják a képről a fenekemet, és nem teszik be az újságba." Patrick Demarchelier a női divatmagazin fotósa a New York Post-nak nyilatkozva elmondta, senki sem kényszerítette Paltrow-t a meztelenkedésre. "Megkérdeztem, nem akar-e néhány aktot, és ő igent mondott"- mesélte. A magazin novemberi számában több fotó is található a színésznőről, melyeken természetesen ruhában látható.

A női magazinnak adott interjújában, melyet a vitás képek illusztrálnak, Paltrow arról beszélt, hogy valójában nem nagyon törődik a fenekével. Ami pedig a kapcsolatait illeti - nyilatkozta - "szerencsés esetben eltartanak akár hat hétig is". A beszélgetésben azt is kifejtette, hogy támogatja volt barátja, Ben Affleck döntését, mely szerint a színész önként elvonóba vonult.

Paltrow-ról mindemellett legújabb filmje, a Shallow Hal kapcsán cikkeznek az amerikai lapok. Az E! Online tudósítása szerint Gwyneth alakján nemcsak akkor változtattak a jelmeztervezők, amikor a túlsúlyos Rosemaryt alakította, hanem akkor is, amikor a kövérkés nő jó alakú eszményi változatát jelenítette meg. Ekkor ugyanis kitömött melltartóval jelenik meg a színen. Az előadáshoz készült plakáton pedig a tökéletesebb hatás kedvéért a színésznő fenekét is megerősítették a grafikusok - állítja az internetes magazin.

Korábban:

Gwyneth Paltrow kipárnázta a melleit

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről