A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Elvis Presley lánya férjhez megy Nicolas Cage-hez

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Lisa Marie ötéves korában azt kérte apjától, hogy "sose haljon meg", amit az énekes - lánya emlékezete szerint - meg is ígért. Így aztán egész életét meghatározó sokkot jelentett számára, hogy amikor 1977 augusztus 16-án Elvis meghalt; a holttestet éppen ő találta meg a házuk fürdőszobájában.

Lisa visszahúzódó és bizonytalan lett, és heves ellenszenvet mutatott anyja iránt, mivel őt okolta apja halála miatt - az asszony ugyanis otthagyta Elvist. Lisa egyik barátnője, Patricia Maxwell szerint a lány soha nem mert igazán szerelembe esni, mert a lelke mélyén attól tartott, hogy - az apjához hasonlóan - elveszíti a szeretett lényt.

A fiatal lány 16 éves korában kábítószerezni kezdett: nyugtatókat szedett, marihuánát és kokaint fogyasztott, rossz társaságba keveredett. Anyja elvonókúrára kényszerítette, egy szektába, és a kúra sikerrel is járt. A szekta egyik gyűlésén ismerte meg, 20 éves korában, első férjét, Danny Keough 38 éves gitárost, akivel 1988-ban házasodott össze, és akitől két gyermeket szült. 1994-ben váltak el.

Még abban az évben hozzáment Michael Jacksonhoz, akitől 20 hónapig tartó házasság után vált el. A házassággal kapcsolatban Lisa egy másik barátnője, Monica Pastelle úgy nyilatkozott, hogy "Lisa életében a szexnek nincsen túlzott jelentősége (...), és feltéve, hogy soha nem feküdtek le, ez a frigy Lisának tökéletes megoldás volt".

Harmadik házassága 16 hónapig tartott John Oszajca hawaii születésű zenésszel.

Nicolas Cage-t - akit nemrégiben Pénelope Cruzszal hozott össze a bulvársajtó - tavaly októberben ismerte meg Lisa, Los Angelesben. A színész meghívta vacsorázni, de az éppen akkor elvált Lisa azt felelte neki, hogy akkor lesz csak hajlandó bárhová elmenni vele, ha befejeződik Nicolas válási eljárása Patricia Arquette színésznőtől. Végül májusban kezdtek kapcsolatot, először Las Vegasban, egy Tom Jones koncerten mutatkoztak nyilvánosan együtt, majd augusztusban egy filmbemutatón, Los Angelesben. Azóta már együtt élnek az énekesnői karrierjét építgető Lisa villájában, amely Los Angeles egyik elővárosában, Hidden Hillsben található, és velük vannak előző házasságaikból való gyermekeik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!