Felélesztik Bruce Lee-t

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A készülő Dragon Warrior című film főszerepét a 28 évvel ezelőtt 32 éves korában elhunyt hongkongi származású akcióhős, Bruce Lee fogja játszani. A számítógép segítségével életre keltett filmsztár a dél-koreai ShinCine Communication első, amerikai piacra szánt játékfilmjében szerepel majd. A produkció, melynek előkészítése már négy éve folyik, ötvenmillió dollárba kerül a ShinCine-nek.

A több változtatáson keresztülment forgatókönyvet japán és koreai írók készítették, majd később ezt csiszolták hozzá az amerikai közönség ízléséhez az angol fordítás során. A filmes jogok megszerzése miatt pedig felkeresték a Concord Moon nevű céget, mely az özvegy, Linda Lee Cadwell és lánya, Shannon Lee vezetésével kezeli Bruce Lee hagyatékát.

Shannon Lee a Reutersnek nyilatkozva elmondta, hogy a család beleegyezett a produkció elkészítésébe, és hisznek a ShinCine-ben valamint vezetőjében, Csul Sinben, akinek lelkesedése és elkötelezettsége garantálja a film magas színvonalát.

Bruce Lee 1966-ban tört be az amerikai filmiparba a The Green Hornet televíziós sorozat egyik sztárjaként. Korábban azonban már jól ismert színész volt Hongkongban. Leghíresebb filmjei: A tomboló ököl (Fist of Fury), A Sárkány útja (Way of the Dragon), A Sárkány közbelép (Enter the Dragon). 32 éves korában agyérzésben halt meg.

Szintén színész fia, Brandon Lee, a Holló című film forgatása alatt egy baleset következtében vesztette életét. A baleset után forgatott részekben őt is számítógépes technikával keltették életre

Ajánlat:

ShinCine

Bruce Lee online

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!