Kidman az idei év sztárja

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Nicole Kidman idén folyamatosan a magazinok címlapján szerepelt. Tönkrement házassága Tom Cruise-zal állandó témát szolgáltatott a bulvársajtónak. Az ausztrál színésznő magánéletét firtató cikkek mellett azonban folyamatosan ott szerepeltek idén bemutatott két filmjének dicsérő kritikái is.

Kidman először honfitársa, a filmvilág egyik legnagyobb egyéniségének számító Baz Luhrmann musicalében, a Moulin Rouge-ban játszott főszerepet, majd egy lélegzetállítóan izgalmas thrillerben, a The Others -ben nyújtott emlékezetes alakítást. A kritikusok szerint a Moulin Rouge egyike az idén bemutatott legjobb filmeknek, és több kategóriában is esélyesnek tartják az Oscar-díjra.

A szavazáson második helyre szorult Jennifer Lopez is rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött. J.-Lo amellett, hogy legutóbbi albumának dalai folyamatosan a slágerlistákat ostromolták, színésznőként is bizonyított az Angel Eyes című filmben.

A dobogó harmadik fokára felkapaszkodott 'N Sync előkelő helyezését nagy sikerű Celebrity című új nagylemezének köszönheti. Negyedik helyre szorult viszont a tavalyi győztes, Julia Roberts. A színésznő Amerikában nemrég bemutatott Ocean's Eleven című filmjével pályafutása eddigi legjobb nyitó hétvégéjét produkálta, ám az Amerika kedvencei-t csalódásként könyvelte el a szakma.

Ötödik helyen a Maffiózók című tévéfilmsorozattal befutó James Gandolfini végzett. Gandolfini a többszörösen díjazott szériát megelőzően erőteljes karakteralakításaival vívta ki a szakma tiszteletét. Idén Robert Redford oldalán azonban már főszerepet is játszott a The Last Castle című börtöndrámában.

Nicole Kidman személyesen vette át a díjat a világhírű fotómodelltől, Brooke Burke-től. Az ausztrál színésznő beszédében elmondta, hogy rendkívül kimerítette utóbbi két filmjének forgatása, és a jövőben nem vállalkozik hasonlóan sűrű programra - olvasható az E! televízió honlapján.

Korábban:

Kidman újra szerelmes

Ajánlat:

Kidman hivatalos oldala

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről