A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Újabb Star Wars filmelőzetes

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A klónok támadásának új előzetese lesz az első a Star Wars trailerek történetében, amely nem moziban, és még csak nem is az interneten debütál, hanem a televízióban. A reklámfilm premierjére az Egyesült Államokban március 10-én, keleti parti idő szerint este kilenckor kerül sor, a Malcolm in the Middle és az X-akták egy-egy epizódja között.

A mozirajongóknak öt napot kell várniuk, hogy az előzetest szélesvásznon is megtekinthessék. A trailert a Jégkorszak (Ice Age) című számítógépes animációval készült film előtt lehet majd megnézni, de valószínűleg az E.T., és néhány más film előtt is le fogják játszani.

Jim Ward, a Lucasfilm marketing elnökhelyettesének nyilatkozata szerint ez az ízelítő nem Anakin (Hayden Christensen) és Padmé (Natalie Portman) románcára fókuszál, hanem bepillantást enged a történetbe. Ward egy "grandiózus csatajelentet" is ígér, amelyben a kulcsfigura Mace Windu (Samuel L. Jackson) lesz, de ugyanakkor Jedik százait láthatjuk majd egyszerre akció közben.

Az eposz második epizódját, A klónok támadását 2002. május 16-án mutatják be az Egyesült Államokban - és Magyarországon is.

(Forrás: Solaria)

Korábban az [origo]-ban:

- Christensen nincs otthon Vaderben
- Két légicsatát ígér az új Star Wars-film
- Kimarad az N Sync az új Csillagok háborújából
- Neeson Jedi lovagja visszatérhet
- Star Wars: a tiltott szerelem
- Star Wars-világpremier Magyarországon is
- Mozikban és neten az új Star Wars epizód reklámfilmje

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!