A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Új filmforgalmazó a magyar mozis piacon

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az eredetileg külföldi gyártású filmek angol nyelvű szinkronizálására specializálódott cég - amely forgalmazóként is megjelent a mozis, videó, DVD és televíziós piacon, 2000-ben pedig a gyártók sorába is belépett - három éve van jelen Közép-Európában.

Az SPI International lengyel, cseh és szlovák irodáinak sikerei alapján - mindhárom országban 6-11 százalékos piaci részesedést mondhat magáénak - döntötte el, hogy 2002 tavaszán Magyarországon is megjelenik. A cég ismertetője szerint a Latin-Amerika, Ázsia és Európa több országában jelen lévő vállalat Magyarországon havi két filmmel kíván jelen lenni.

A legjobb rendező, legjobb vágás, legjobb forgatókönyv és legjobb férfi mellékszereplő Oscar-díját elnyert, a mexikói drogmaffiáról szóló Traffic után a nyáron mutatják be például a szintén Oscar-díjas Iris című romantikus szerelmi történetet, a Resident Evil című akciófilmet és Robert Altman új alkotását, a szatirikus humorú Gosford Parkot.

Az angol és francia filmeket is forgalmazó SPI International nem zárja ki, hogy a jövőben magyar filmekkel is megjelenjen a piacon. A tervek szerint a cég magyar irodája ősszel indítja el a video- és DVD-forgalmazási üzletágat - tartalmazza az ismertető.


Korábban:

Végre a magyar mozikban a Traffic

Fórum:
Mozimánia!!!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!