A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bezárja az összes brit és amerikai moziját a Cineworld

Northampton, 2020. október 4. 2020. június 18-án készült kép a Cineworld mozihálózat logójáról az angliai Northamptonban. Brit sajtóértesülések szerint a Cineworld mozilánc ideiglenesen bezárja az összes brit és amerikai moziját az új James Bond-film premierjének újabb elhalasztása után. Nagy-Britannia első számú mozihálózatának döntése 128 filmszínházat érint, legalább 5500 ember elveszítheti a munkáját. MTI/AP/PA/Mike Egerton
Vágólapra másolva!
Sajtóértesülések szerint a Cineworld mozilánc ideiglenesen bezárja az összes brit és amerikai moziját az új James Bond-film premierjének újabb elhalasztása után. 
Vágólapra másolva!

A világ egyik legnagyobb - a magyarországi Cinema City mozikat is birtokló - mozihálózatának döntése 537 amerikai és 127 brit filmszínházat, és összesen 45 ezer munkavállalót érint.

Az újabb halasztást a producerek nem hozták közvetlen összefüggésbe a koronavírus-járvánnyal, de közismert, hogy a járványveszély miatt sok országban még zárva tartanak vagy csak korlátozott kapacitással működnek a filmszínházak.

2020. június 18-án készült kép a Cineworld mozihálózat logójáról az angliai Northamptonban. Forrás: MTI/AP/PA/Mike Egerton

Mint megírtuk, a Nincs idő meghalni bemutatását csaknem fél évvel halasztották el, november 12. helyett csak jövőre, április 2-án mutatják be.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!