A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Brüsszelben tartják az Elk.rtuk nemzetközi filmpremierét

Elk*rtuk, Elxrtuk, Elkúrtuk, film, bemutató, filmbemutató, Corvin mozi, 2021.10.21.
Vágólapra másolva!
A Polgári Magyarországért Alapítvány Brüsszeli Képviselete és a Magyar Hullám Közéleti és Kulturális Társaság szervezésében november 9-én Brüsszelben kerül bemutatásra az Elk.rtuk című, valós eseményeket feldolgozó politikai thriller. „2006-ban Gyurcsány Ferenc parancsára rendőrcsizmák tiporták a jogállamiságot hazánkban, az akkor már uniós tagállam Magyarországon. Azonban Brüsszel urai, a "jogállamiság" brüsszeli élharcosai és az európai baloldal aktivistái fülük botját sem mozdították. Ha kicsit is érdekli őket a jogállam valódi védelme, akkor jöjjenek el megnézni a jogállamiságra brutálisan rátámadó Gyurcsány-féle tömeges rendőrterrort bemutató filmet" - emelte ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője.
Vágólapra másolva!

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának sajtóközleményében azt írják, hogy az 1956-os megemlékezés ötvenedik évfordulóján az akkori baloldali, Gyurcsány Ferenc vezette kormány visszaélve hatalmával, durva és törvénytelen rendőri erőszakkal fordult állampolgárai ellen,

ezzel alapjaiban rengette meg a jogállamiságot.

A 2016-os megemlékezésen alkalmazott rendőri erőszakot és a baloldali kormány bukását feldolgozó, igaz történeten alapuló politikai krimi nemzetközi premiervetítésére kerül sor november 9-én Brüsszelben. A filmvetítést kerekasztal-beszélgetés követi a filmkészítőkkel. Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselőcsoport vezetője kiemelte:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!