Itt vannak a streamingcsatornák júniusi bemutatói

Vasököl
Vasököl
Vágólapra másolva!
Az Origo összeállításából kiderül, júniusban mikor milyen filmet mutat be a Netflix, a Max, a Disney+, a SkyShowtime, az Apple TV+ és a Prime Video.
Vágólapra másolva!

A legtöbb bemutató júniusban is a Netflix-en lesz, de tartogat meglepetéseket a többi streaming csatorna is. Az Origo időrendbe szedte, mikor milyen filmet mutat be a Netflix, a Max, a Disney+, a SkyShowtime, az Apple TV+ és a Prime Video.

Június 1.

Netflix

  • Ophelia (angol, 2018)

Arra már volt példa, hogy két mellékszereplő, Rosencrantz és Guildenstern szemszögéből nézzük végig William Shakespeare Hamlet című drámáját, most egy főszereplő, Ophelia, a dán királyfi felesége szemszögéből látjuk.

  • Ideje felnőni 2. (lengyel, 2024)

Egy kalandokkal teli nyarat tölt az első részből megismert gamer trió a Tátrában. Az utazás során Waldek megtudja, hogy apja – aki régen elhagyta a családját – a közelben él.

  • New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban - 4. évad (amerikai, 2024)

Max és Sharpe egy új, személyesebb dinamikára ébrednek. Iggy egy régi kapcsolatát hívja segítségül, hogy segítsen egy robbanásveszélyes helyzetben a kórházban. Bloom munkába kezd az új sürgősségi osztályos rezidensekkel, Reynolds pedig kínos helyzetben találja magát Dr. Baptiste doktorral és feleségével, Dr. Lyn Malvóval.

Vasököl
Vasököl
Fotó: Netflix
  • Vasököl (amerikai, 2011)

A Vasököl jövőbeli világában nem emberek boxolnak egymással, hanem óriási robotok mérik össze az erejüket.

  • Ivócimborák (Szeszfüggők) (amerikai, 2013)

Kate és Luke kollégák egy sörgyárban, egyben barátok is, és mindketten hajlanak arra, hogy együtt éljenek, de mindkettőjüknek már van társa.

SkyShowtime

  • Az elnök különgépe: Halálos játszma (amerikai, 2024)

Az újonc ügynök az eltérített Air Force One fedélzetén könyörtelenül harcol az energiaüzletet és az elnököt fenyegető terroristák ellen.

  • Milli Vanilli (amerikai, 2023)

A zenetörténet legnagyobb átveréséről szól a Milli Vanilli története.

Prime Video

  • Batman: Caped Crusader - 1. évad (amerikai animáció, 2024)

Egy családi tragédia után a társasági életet élő Bruce Wayne Batmanné alakul át. Az igazságért folytatott keresztes hadjárata beláthatatlan következményekkel jár.

Június 2.

Magic Mike utolsó tánca
Magic Mike utolsó tánca
Fotó: Netflix

Netflix

  • Magic Mike utolsó tánca (amerikai, 2023)

Steven Soderbergh fülledt hangulatú drámája egy harmadik rész erejéig visszatér. Ebben Magic Mike végleg maga mögött hagyta a showbizniszt, nem hajlandó többet táncolni, a nagy tervei viszont megvalósítatlanok maradtak, így abból próbál megélni, hogy partikon koktélokat kever. Rövidesen azonban egy új dologba keveredik, miután megismerkedik egy milliomosnővel, aki ráveszi, hogy Londonban hozza össze élete legnagyobb műsorát.

  • A palánk csillagai (amerikai, 2023)

LeBron James és Buzz Bissinger Shooting Stars című könyvének játékfilmes adaptációja, amely a kosárlabda-sztár fiatalkoráról szól. 

Június 4.

Netflix

  • A nagyi örökségének ára (olasz, 2024)

Amikor egy nagymama beleszeret egy kétes szándékú, pimasz udvarlóba, a családja titkos tervet eszel ki, hogy megvédje az életét és az örökségüket.

Június 5.

Netflix

  • Cápák a Szajnában (francia, 2024)

Sophia, a zseniális tudós megtudja, hogy egy nagy cápa úszik a Szajna mélyén.

Hitler és a nácik: A gonosz a vádlottak padján
Hitler és a nácik: A gonosz a vádlottak padján
Fotó: Netflix
  • Hitler és a nácik: A gonosz a vádlottak padján - 1. évad (amerikai, 2024)

Hitler hatalomra jutásának krónikája, a propaganda, a cenzúra és az antiszemita politika alkalmazása, valamint a náci vezetés végső bukása.

Az akolitus - 1. évad
Az akolitus - 1. évad
Fotó: Disney+

Disney+

  • Az akolitus - 1. évad (amerikai, 2024)

Star Wars-sorozat, amely egy olyan galaxisba kalauzolja el a nézőket, ahol homályos titkok és feltörekvő sötét oldali erők uralkodnak a Köztársaság fénykorának utolsó napjaiban.

Június 6.

Netflix

  • Sweet Tooth: Az agancsos fiú - 3. évad (amerikai, 2024)

Gus úgy dőnt, hogy megtalálja édesanyját Alaszkában, ezért a Nagy Emberrel, Wendyvel és Medvével együtt útra kelnek.

  • Baki Hanma kontra Kengan Ashura (japán animáció, 2024)

A „Baki Hanma” és a „Kengan Ashura” legkeményebb harcosai csapnak össze ebben a kemény harcművészeti crossoverben.

Beugró a Paradicsomba
Beugró a Paradicsomba
Fotó: Netflix
  • Beugró a Paradicsomba (amerikai, 2022)

Egy elvált pár (Julia Roberts és George Clooney) azon kapják magukat, hogy szövetkezniük kell, ha közösen meg akarják akadályozni, hogy a fülig szerelmes lányuk megházasodjon. Aztán persze azon kapják magukat, hogy nem a lányuk válik, hanem ők kerülnek közel egymáshoz.

  • Basma (arab, 2024)

Egy paranoid téveszmékben szenvedő férfi 26 éves lánya visszatér az Egyesült Államokból Szaúd-Arábiába, hogy segítsen apjának. Basma megpróbálja megmenteni őt az egyre inkább elszabaduló mentális labilitásától, mielőtt ismét arra kényszerül, hogy elhagyja őt.

  • Nelma Kodama: A piszkos pénz királynője (brazil, 2024)

A börtönből szabadult, hírhedt feketepiaci devizakereskedő, Nelma Kodama leleplezi a nagy brazil korrupciós botrányban játszott szerepét.

  • Titokzatos üzenetek - 2. évad (török, 2024)

Gökhan Ahinolu kapcsolata megromlik a barátnőjével, miután üzenetet kap egy Kübra nevű felhasználótól. Ennek a kommunikációnak köszönhetően minden megváltozik, és valami váratlan dolog történik.

SkyShowtime

  • Kingstown polgármestere - 3. évad (amerikai, 2024)

Robbanások sorozata rázza meg Kingstownt, amikor az orosz maffia új arca letelepedik a városban. Drogháború dúl a börtön falain belül és kívül egyaránt. A polgármesterre, Mike McLuskyra nehezedik a nyomás, hogy véget vessen a háborúnak, de a dolgok csak bonyolultabbá válnak, amikor egy ismerős arc a múltjából azzal fenyeget, hogy aláássa a próbálkozásait, hogy megteremtse a békét.

Június 7.

Hierarchia
Hierarchia
Fotó: Netflix

Netflix

  • Hierarchia - 1. évad (koreai, 2024)

A diákok legjobbjai uralják a törvényt és a rendet a Jusin Gimnáziumban, de egy titokzatos új diák repedést üt a fékezhetetlen világukba.

Disney+

  • Becoming Karl Lagerfeld- 1. évad (francia, 2024)

A film a 70-es évek szívébe, Párizsba, Monacóba és Rómába kalauzol bennünket, hogy nyomon kövessük a párizsi couture e komplex és ikonikus személyiségének felemelkedését, akit az az ambíció hajt, hogy a divat császára legyen.

SkyShowtime

  • Az auschwitzi tetováló - 1. évad (angol, 2024)

A regény alapján készült film Lale Sokolov, egy zsidó fogoly igaz története, akit a második világháború idején az auschwitz-birkenaui koncentrációs táborban azzal bíztak meg, hogy tetováljon azonosítószámokat a foglyok karjára.

Június 12.

Netflix

  • Az agyaghadsereg (angol dokumentumfilm, 2024)

Új titkok tárulnak fel ebben a dokumentumfilmben Kína első császárának mauzóleumáról és annak 8000 cserépkatonából álló őréről.

Június 13.

Netflix

  • A szexdoki (thai, 2024)

A 70-es évek végén, amikor a szexről való beszéd még mindig tabu, a bőrgyógyász és nemi betegségek specialistájának élete a feje tetejére áll, amikor „Doktor Climax” álnéven szexrovatírónak áll.

Prime Video

  • A fiúk - 4. évad (amerikai, 2024)

Victoria Neuman közelebb került az elnöki poszthoz, mint valaha, és a hatalmát megszilárdító Hazafi sakkban tartja őt. Butcher, akinek már csak hónapjai vannak hátra, elvesztette Becca fiát, valamint nem a Fiúk vezetője többé. A csapat többi tagjának elege van a hazugságaiból.

Június 14.

Netflix

  • Joko Anwar rémálmai és ábrándjai - 1. évad (indonéz, 2024)

Hétköznapi emberek különös jelenségekkel találkoznak, amelyek kulcsot adhatnak a világunk eredetére és a hamarosan ránk leselkedő fenyegetésre.

  • Ultraman: Felemelkedés (japán-amerikai animáció, 2024)

Egy szupersztár baseballjátékos, Ken Sato, hősként tér vissza Japánba, ráadásul az Ultraman köpenyét viseli. Tervei azonban félresiklanak, amikor arra kényszerül, hogy egy újszülött kaiju szörnyeteget, legnagyobb ellenségének utódját saját gyermekeként nevelje fel. Satónak emellett meg kell küzdenie az elhidegült apjával való kapcsolatával és a Kaiju Védelmi Erő ármánykodásával is.

SkyShowtime

  • Trollok: Együtt a banda (amerikai, 2023)

Két filmnyi igaz barátság és fáradhatatlan flörtölés után Pipacs és Ágas végre hivatalosan egy pár. Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Pipacs rájön, hogy Ágasnak van egy titok a múltjában. Régen tagja volt négy fivérével Pipacs kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak. A BroZone feloszlott, még mikor Ágas kisbaba volt, és a család is szétszakadt, és Ágas azóta nem is látta a fivéreit. Ám amikor Ágas bátyját, Floydot a zenei tehetségéért elrabolja egy gonosz popsztár páros – Bársony és Furnér – Ágas és Pipacs nekivágnak a rögös és érzelmes útnak, hogy újból összehozzák a többi fivért, és megmentsék Floydot attól a sorstól, ami rosszabb még a popkulturális feledésbe merülésnél is.

Apple TV+

  • Ártatlanságra ítélve (amerikai, 2024)

A film egy szörnyű gyilkosság történetét meséli el, amely felforgatja a chicagói ügyészi hivatalt, amikor egyiküket a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják.

Június 17.

Trónok harca - Sárkányok háza - 2. évad
Trónok harca - Sárkányok háza - 2. évad
Fotó: Netflix

Max

  • Trónok harca - Sárkányok háza - 2. évad (amerikai, 2024)

Targaryenek és a Hightowerek közötti konfliktus egyre élesebbé válik az első évad fináléjának drámai eseményei után.

Június 18.

Netflix

  • Különleges nyomozó ügynökök (koreai, 2024)

Egy nyomozócsoport, amely olyan különleges esetekkel foglalkozik, amelyeket a szokásos osztályok nem tudnak megoldani, és olyan helyszíneken nyomoz, ahol furcsa dolgok történtek.

Június 19.

Netflix

  • Az örökség (lengyel, 2024)

Amikor egy feltaláló és játékműsor-vezető hirtelen meghal, egy civakodó különcökből álló család összegyűlik abban a reményben, hogy megörökli a vagyonát. Mindenki meglepetésére a szokatlan nagybácsi egy utolsó játékkal készült nekik, hogy eldöntsék, ki kapja meg az örökséget. Ez egy sor feladatot és rejtvényt foglal magában, próbára téve a megbékélési és együttműködési képességüket.

Kleks akadémia
Kleks akadémia
Fotó: Netflix
  • Kleks akadémia (lengyel, 2024)

A tizenéves Ada a titokzatos Kleks Akadémián köt ki, ahol a tündérmesék világába léphet át, és a képzelet határait is elérheti. Emellett felfedezi a módját annak is, hogy rájöjjön legrejtettebb családi titkára.

Június 21.

Robbanáspont
Robbanáspont
Fotó: Netflix

Netflix

  • Robbanáspont (amerikai, 2024)

Egy képzett kommandós (Jessica Alba) a különleges erőknél átveszi apja bárját, miután az hirtelen meghal, és hamarosan összetűzésbe kerül a szülővárosában garázdálkodó erőszakos bandával.

Június 25.

Prime Video

  • I Am: Céline Dion (amerikai, 2024)

Utazás Celine Dion életébe, aki elárulja, hogyan küzdött meg a ritka idegrendszeri betegséggel, a Stiff Person-szindrómával.

Június 27.

Azok a 90-es évek show - 2. évad
Azok a 90-es évek show - 2. évad
Fotó: Netflix

Netflix

  • Azok a 90-es évek show - 2. évad (amerikai, 2024)

Leia és Jay izgatott, hogy kilenc hónap távollét után újra együtt lehetnek, de a lány ideges, mivel Jay még mindig nem tudja, hogy majdnem megcsókolta Nate-et. Nate aggódik, hogy a barátnője, Nikki sem tudja.

Prime Video

  • My Lady Jane - 1. évad (angol, 2024)

A bajba jutott kisasszony megmenti önmagát – majd a királyságot.

Június 28.

Netflix

  • A tégla - 2. évad (amerikai, 2024)

A második évadban új játékosok csoportjával ismerkedhetünk meg, szurkolhatuk nekik, és bízhatunk benne, hogy kedvencünk viszi haza a főnyereményt.

Apple TV+

  • Fancy Dance (amerikai, 2024)

Jax az oklahomai Seneca-Cayuga rezervátumban él, és húga eltűnése után unokahúgáról, Rokiról gondoskodik. A páros együtt indul útnak, hogy megkeressék Roki eltűnt édesanyját, és mély igazságokat tárnak fel az őslakos nőkkel való bánásmódról egy gyarmatosított világban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről