Itt vannak a streamingcsatornák szeptemberi bemutatói

Tökéletes pár
Tökéletes pár
Vágólapra másolva!
Az Origo összeállításából kiderül, szeptemberben mikor, milyen filmet mutat be a Netflix, a Max, a Disney+, a SkyShowtime, az AppleTV+ és a Prime Video.
Vágólapra másolva!

A legtöbb bemutató szeptemberben a Netflixen lesz, de tartogat meglepetéseket a többi streamingcsatorna is. Az Origo időrendbe szedte, mikor, milyen filmet mutat be a Netflix, a Max, a Disney+, a SkyShowtime, az Apple TV+ és a Prime Video.

Szeptember 1.

Netflix

  • '71 (angol, 2014)

Az 1971-es belfasti utcait zavargások során egy fiatal brit katona véletlenül leszakad társaitól. A férfi nem tudja értesíteni bajtársait, így az éjszakát egy idegen és ellenséges helyen kell töltenie.

Made in Hollywood
Made in Hollywood
Fotó: Netflix
  • Made in Hollywood (amerikai, japán, angol, olasz, 2010)

Egy hollywoodi színész, Johnny partikra és fotózásokra jár, de igazából unja az egészet. Lányát az anyja egy váratlan fordulattal eldobja magától, távozik a városból, így Cleo-t ideiglenesen Johnny kénytelen nevelni. De vajon képes beilleszteni egy 11 éves, sugárzó kislány nevelését kicsapongó életébe? A kislánynak köszönhetően visszanyeri régi önmagát. Sofia Coppola filmje.

  • Nincs csók (francia, olasz, 1991)

Egy fiatalember elhagyja dél-franciaországi szülővárosát, hogy felfedezze Párizst. Mivel túl tapasztalatlan és túl naiv, belecsöppen az 1991-es párizsi valóságba. Hamarosan feladja álmát, hogy színész legyen, és prostituálódik. Mindezen modern kapcsolatok során megőrzi ártatlanságát, de érzelmileg nagyon leblokkol.

 

Szeptember 3.

Netflix

  • Első kézből: Hope Solo kontra a Labdarúgó-szövetség (amerikai, 2024)

Hope Solo, a világbajnok nyíltan beszél a női labdarúgás csúcsára való viharos felemelkedéséről, a botrányokról és a csapattársakkal való feszültségekről.

 

Szeptember 4.

AppleTV+

  • Utolsó befutók - 4. évad (amerikai, angol, 2024)

Egy robbanás, amely személyes titkokat szivárogtat ki, megingatja a Slough House ingatag alapjait.

 

Szeptember 5.

Netflix

  • A tökéletes pár - 1. évad (amerikai, 2024)

Katasztrófába torkollik egy pazarnak ígérkező esküvő, mielőtt még elkezdődhetne, ugyanis egy holttestet találnak Nantucket kikötőjében néhány órával a szertartás előtt. A násznépből mindenki gyanúsítottá válik. Főbb szerepekben Nicole Kidman és Isabelle Adjani.

Tökéletes pár
Tökéletes pár
Fotó: Netflix
  • Veszélyes háló: A Zona Divas sötét valósága (mexikói, 2024)

Mexikóváros alvilágában az elszegényedett nők csapdába esnek egy online escortkörben, ahol egy gyilkos csap le rájuk.

  • Apollo 13: Meghiúsult holdraszállás (angol, 2024)

Egy ikonikus űrtörténet filmes újragondolása. 1970 áprilisában a NASA történelmének legnagyobb válságával nézett szembe: három űrhajós félúton volt a Hold felé egy űrhajón, amely katasztrofális robbanást szenvedett.

SkyShowtime

  • Douglas Is Cancelled (angol, 2024)

Egy meggondolatlan vicc után egy elismert hírműsorvezető karrierje veszélybe kerül.

 

Szeptember 6.

Netflix

  • Rebel Ridge (amerikai, 2024)

Egy volt tengerészgyalogos a kisvárosi korrupció hálójában kerül, amikor az unokatestvére óvadékának letételére tett kísérlete a helyi rendőrfőnökkel való erőszakos összetűzésbe torkollik.

 

Szeptember 7.

Netflix

  • A kegyelem ára (amerikai, 2019)

Bryan Stevenson a Harvardon szerezte ügyvédi diplomáját, ennek ellenére úgy dönt, Alabamába költözik, és olyanokkal dolgozik együtt, akiket igazságtalanul ítéltek el.

 

Szeptember 8.

Netflix

  • Holnapután (amerikai, 2019)

Habár Jack Hall klimatológus próbálja figyelmeztetni az embereket a közeledő katasztrófáról, senki sem hisz neki. A veszély komolyságáról egy hatalmas, a Déli-sarkról leszakadó jégtömb győzi meg őket.

Holnapután
Holnapután
Fotó: Netflix

Szeptember 10.

Prime Video

  • The Money Game (amerikai, 2024)

Egyetemi sportolók, akik kihasználják a NIL irányelvek közelmúltbeli változásait, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy profitáljanak a reklámokból. Korábban ezeket a jogokat az NCAA korlátozta.

 

Szeptember 11.

Netflix

  • Technoboys (mexiko, 2024)

Húsz évvel azután, hogy a Technoboys a slágerlisták élére került, újra összeállnak, mert szeretnének megint az élre kerülni. Ám megváltozott a zenei világ, újabb együttesekért rajong a közönség.

  • A lengyel boxoló (lengyel, 2024)

Az ígéretes fiatal bokszoló elmenekül a kommunista Lengyelországból, hogy megvalósítsa álmát, és a történelem legnagyobb bokszolójává váljon. A férfi hamar rájön, hogy az álmaiért folytatott küzdelem sokkal bonyolultabb lesz, mint gondolta.

 

Szeptember 12.

Netflix

  • Ángel Di María: A sikerhez vezető út (argentin, 2024)

Ez a dokumentumfilm-sorozat a szerény származásától a világbajnokká válásig meséli el az argentin labdarúgó életét és pályafutását.

  • Éjfél a Pera Palace Hotelben - 2. évad (török, 2024)

1995-ben, miután megtalált egy 1940-es években készült fényképet, amelyen még kisbabaként szerepelt, Esra úgy döntött, hogy visszatér abba a korszakba, hogy megkeresse édesanyját és annak családját. Folytatódik a bizarr időutazás.

Max

  • Kite Man: Hell Yeah! - 1. évad (amerikai, 2024)

A kisstílű gonosztevő, Kite Man kalandjai során bűncselekményeket követ el, hogy támogassa Gotham legpatinásabb lebuja, a Noonan's megvásárlását.

 

Szeptember 13.

Netflix

  • Csúfok (amerikai, 2024)

Egy futurisztikus világban, ahol 16 éves korban plasztikai műtétet írnak elő, Tally alig várja, hogy sorra kerüljön, ám amikor egy barátja megszökik a műtét elől, Tally is felébred.

  • A fekete öves ügynök (koreai, 2024)

Hősünk az Igazságügyi Minisztérium határozatlan idejű szerződéses alkalmazottja, aki szorosan felügyeli az elektronikus bokaperecet viselőket és segíti a pártfogó felügyelők munkáját.

  • A nithari gyilkosságok (indiai, 2024)

Kitalált történet, melyet valós események ihlettek. Több gyerek eltűnik a 36-os szektor egyik épületéből, kiderül, hogy egy sorozatgyilkos a tettes.

 

Szeptember 16.

Netflix

  • Szentjánosbogarak sírja (japán, 1988)

A Chihiro Szellemországban és A vándorló palota alkotói ezúttal egy szívszorító, igaz történetet mesélnek el, amely két testvérpár megpróbáltatásairól szól a második világháború végén Japánban.

 

Szeptember 17.

Netflix

  • Deon Cole: Rendben, uram (amerikai, 2024)

A humorista komikus Deon Cole új stand-up különszámot forgat a Los Angeles-i színházban.

Tulsa királya - 2. évad
Fotó: Netflix

Szeptember 18.

SkyShowtime

  • Tulsa királya - 2. évad (amerikai, 2024)

Dwight azért küzd, hogy biztonságban tartsa családját és az embereit, miközben minden ügyét kézben szeretné tartani. A főszerepben Sylvester Stallone.

 

Szeptember 19.

Netflix

  • Az istenek alkonya - 1. évad (amerikai, francia, 2024)

Az északi mitológia által inspirált animációs sorozat azokra az eseményekre utal, amelyek Midgard és Asgard pusztulásához vezettek, majd az Æsir és Vanir istenek többségének halálához a gonosz, a természet erői és az óriások elleni végső csatában.

  • Szörnyetegek: A Lyle és Eric Menendez sztori - 2. évad (amerikai, 2024)

A testvérpár meggyilkolta a szüleit. A hatóságok örökölést gyanítottak, a testvérek azt állították, hogy az évekig tartó lelki és fizikai bántalmazás után ölték meg őket.

Max

  • Pingvin (amerikai, 2024)

A sorozat Oswald Cobblepot (Colin Farrell) átalakulását követi nyomon, aki Gotham hírhedt gengsztere lett.

 

Szeptember 23.

SkyShowtime

  • Frasier - 2. évad (amerikai, 2024)

Miután visszatér Bostonba, Frasier új kihívásokkal néz szembe, új kapcsolatokat alakít ki, és reméli, hogy régi álmait beteljesíti.

 

Szeptember 25.

AppleTV+

  • Család az éjszakában (amerikai, mexikói, 2024)

Marigaby Tamayo egy ambiciózus orvostanhallgató, aki éjszakáit azzal tölti Mexikóvárosban, hogy a családja magántulajdonában lévő mentőautó fedélzetén életeket ment.

 

Szeptember 26.

Netflix

  • Mentőszolgálat Bangkonkban: Menny és pokol (thaiföldi, 2024)

Amikor egy elkötelezett mentőmunkás véletlenül belekeveredik egy mogul tizenéves lányának elrablásába, meg kell mentenie őt a rivalizáló bandák karmai közül, akik minden sarkon vadásznak rájuk.

 

Szeptember 27.

AppleTV+

  • Két magányos farkas (amerikai, 2024)

Amikor egy rémült nő segítségért kiált, a néma férfi (George Clooney) egy hullazsákkal, fegyverrel és pénzzel érkezik. Munkához lát. Aztán felbukkan egy másik férfi (Brad Pitt). Ugyanaz a munkája, ugyanolyan profi, és mindig egyedül dolgozik, akárcsak az első férfi. Mivel nincs más dolguk, a két magányos farkas kénytelen együtt dolgozni. Az igazi problémák azonban csak ekkor kezdődnek.

Téli szünet
Téli szünet
Fotó: SkyShowtime

Szeptember 30.

SkyShowtime

  • Téli szünet (amerikai, 2024)

Paul Hunham tanárt (Paul Giamatti) senki sem kedveli, sem a diákjai, sem a kollégái, sem az igazgató, akik mindannyian idegesítőnek találják nagyképűségét és merevségét. Mivel nincs családja és nincs hová mennie az 1970-es karácsonyi szünetben, Paul az iskolában marad, hogy felügyelje a diákokat, akik nem mehetnek haza.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!