Ezt a 10 filmet várják a legjobban a magyar nézők idén ősszel

Gladiátor II.
Vágólapra másolva!
A Magyar Filmadatbázis adatai alapján a magyar nézők legjobban a Gladiátor II-t várják idén ősszel. Mutatjuk a teljes listát!
Vágólapra másolva!

Ahogy nyáron, úgy ősszel is elkészült a lista: melyik az a 10 film, amit a legjobban várnak a magyar nézők a moziban. A sorrend a  Magyar Filmadatbázis összesített, számszerűsített adatai, azaz több tízezer adatlap felkeresés alapján állt össze. Mutatjuk a listát!

magyar nézők
Az egyik film, amit a magyar nézők nagyon várnak már: Megalopolis
Fotó: American Zoetrope

Itt a 10 mozifilm, amit a legjobban várnak a magyar nézők 2024 őszén

  1. A Magyar Filmadatbázis szerint a Ridley Scott rendezésében, Paul Mescal, Pedro Pascal, Connie Nielsen és Denzel Washington főszereplésével a november 14-n a mozikba kerülő epikus történelmi akciófilmre, az 5 Oscar-díjat nyert Gladiátor folytatására, a Gladiátor II.-re kíváncsiak legtöbben a magyar nézők közül.
  2. A TOP 10-es lista 2. helyén szintén egy folytatás, az október 3-án a mozikba érkező Joker: Kétszemélyes téboly áll Joaquin Phoenix-szel és Lady Gagával. A 2 Oscar-díjas első rész zenés folytatásában az Arkham Elmegyógyintézet legőrültebb lakója, Arthur Fleck kiszabadul a rácsok mögül, és nincs egyedül. 
  3. A harmadik leginkább várt film is egy folytatás: ez az október 24-én debütáló Venom - Az utolsó menet című szuperhősfilm Tom Hardyval a főszerepben, melyben Venom harcba száll a fajtársai ellen. A Sony/Marvel új filmje a Venom-filmek utolsó felvonása is. 
  4. Szeptember 26-ától láthatják a nézők Francis Ford Coppola egyszerre őrült és nagyszabású sci-fi projektjét, a cannes-i filmfesztiválon is nagy sikerrel bemutatott Megalopoliszt, Adam Driverrel a főszerepben, mely epikus sci-fi élményt ígér a mozizni vágyóknak.  
  5. Az ötödik helyre a Vaiana 2 című Disney animációs zenés fantasy kalandfilm került, amelyet november 28-án mutatnak be hazánkban. Óceánia távol eső vidékein, rég elveszett vizeken át visz Vaiana és Maui útja ebben a sokak által várt folytatásban. 
  6. A hatodik legjobban várt mozifilm a szeptember 5-én (elképesztő szereposztással) debütált Beetlejuice Beetlejuice című amerikai horror-fantasy-vígjáték Tim Burtontől. Ez is egy afféle folytatás, amelyre közel 40 éve várnak a rajongók. 
  7. A hetedik helyen a Szádra ne vedd áll, amire csupán szeptember 12-éig kell várni a magyar nézőknek. Az angol-amerikai thriller egy elismert dán horror, a 11 dán filmdíjra jelölt A látogatás adaptációja James McAvoy főszereplésével. 
  8. A listán az egyszerre mesés, vicces, meghökkentő ötletekkel teli és nagyon látványos A hullahó-akció a nyolcadik. A film november 7-étől lesz látható, olyan világsztárokkal a főszerepekben, mint Chris Evans és Dwayne Johnson. 
  9. A kilencedik helyen ismét egy folytatás, a Mosolyogj 2 című horror áll, melyet október 17-én mutatnak be. Az új világ körüli turnéjára készülő popvilágsztár, Skye Riley (Naomi Scott) egyre rémisztőbb eseményeket él át és arra kényszerül, hogy szembenézzen sötét múltjával. 
  10. Végül egy animáció zárja a listát: a Peter Brown bestsellere alapján készült, október 24-én a mozikba kerülő Vad robot érzelmes történet arról, hogy mind képesek vagyunk „felülmúlni a programunkat”, hogy többé váljunk, mint amire a sors szánt minket. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!