Virágzik az ehető növények piaca Tunéziában

Virágzik az ehető növények piaca Tunéziában, galéria
Sonia Ibidhi, a 42-year-old journalist turned to organic farming, cares for potted plants in the greenhouse of her small farm where she produces edible flowers, in the northwestern Tunisian coastal town of Tabarka, on Januray 28, 2021. - Tunisians already use certain flowers in their traditional cuisine. Some sweets feature dried rose petals, while lavender is an ingredient in a spice mix used in couscous recipes. But fresh flowers, which can be used for dishes from soups to salads as well as teas, are a novelty. (Photo by FETHI BELAID / AFP)
Vágólapra másolva!
A tunéziaiak előszeretettel használnak bizonyos növényeket ételeik elkészítéséhez.
Vágólapra másolva!
Virágzik az ehető növények piaca Tunéziában, galéria
Virágzik az ehető növények piaca Tunéziában, galéria
Virágzik az ehető növények piaca Tunéziában, galéria
Virágzik az ehető növények piaca Tunéziában, galéria
Virágzik az ehető növények piaca Tunéziában, galéria
Virágzik az ehető növények piaca Tunéziában, galéria
Virágzik az ehető növények piaca Tunéziában, galéria
Virágzik az ehető növények piaca Tunéziában, galéria
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!