A mustársárga színű rizsföld BangladesbenForrás: Rafid Yasar/Solent News & Photo Agency
1/9Képek az égből, ahogy a rizst betakarítják Észak-Bengálban, Bangladesben Forrás: Rafid Yasar/Solent News & Photo Agency
Képek az égből, ahogy a rizst betakarítják Észak-Bengálban, BangladesbenForrás: Rafid Yasar/Solent News & Photo Agency
1/9Egy fiatalember elmondta: "Észak-Bengálban csak decemberben és januárban aratják le az aman rizst" Forrás: Rafid Yasar/Solent News & Photo Agency
Egy fiatalember elmondta: "Észak-Bengálban csak decemberben és januárban aratják le az aman rizst"Forrás: Rafid Yasar/Solent News & Photo Agency
1/9"Naponta több mint tíz tonna rizst szárítanak és csomagolnak, havonta több mint 30 tonna rizst szárítanak és tárolnak exportra készen" Forrás: Rafid Yasar/Solent News & Photo Agency
"Naponta több mint tíz tonna rizst szárítanak és csomagolnak, havonta több mint 30 tonna rizst szárítanak és tárolnak exportra készen"Forrás: Rafid Yasar/Solent News & Photo Agency
1/9Az itt betakarított rizs arról híres, hogy pithát készítenek belőle, egy hagyományos, palacsintához hasonló ételt, amelyet télen fogyasztanak Bangladesben Forrás: Rafid Yasar/Solent News & Photo Agency
Az itt betakarított rizs arról híres, hogy pithát készítenek belőle, egy hagyományos, palacsintához hasonló ételt, amelyet télen fogyasztanak BangladesbenForrás: Rafid Yasar/Solent News & Photo Agency
1/9Légi felvétel, ahogy a rizst betakarítják Észak-Bengálban, Bangladesben Forrás: Rafid Yasar/Solent News & Photo Agency
Légi felvétel, ahogy a rizst betakarítják Észak-Bengálban, BangladesbenForrás: Rafid Yasar/Solent News & Photo Agency