A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Korszerű Microsoft megoldások, pályázati támogatással

Vágólapra másolva!
Egy növekvő vállalkozásnak számos kihívással kell szembenéznie. Ám a megoldáskeresésben nincsen annyira egyedül, mint ahogy azt sokan gondolják. A segítség most tényleg karnyújtásnyira hever, hiszen van lehetőség pályázati forrást bevonni a technológiai fejlesztésekbe, amire érdemes időben lecsapni.
Vágólapra másolva!

A vállalati megbízhatóság, modern működés és az üzleti előnyök ígéretes vízióként hangzanak bármely bővülő vállalkozás számára. Különösen most, amikor rendkívüli egészségügyi és gazdasági kihívásokkal kell szembenézniük. Sokan viszont nem tudnak arról, hogy egy kisvállalkozás fejlesztéséhez nem feltétlenül szükséges költséges infrastruktúra-beruházás. Léteznek ugyanis pályázatok, amelyek révén többlet anyagi forráshoz juthatnak.

Forrás: Microsoft Magyarország

Ennek láthatóvá tételében szeretne most a Microsoft segíteni, minden olyan kisvállalkozásnak, amely modern informatikai üzleti megoldást keres bővülő cége fejlesztésére. Hogy mit is jelent ez pontosan? Felkészült partnereket közvetít, akik a pályázat szakmai részében segítenek, tanácsot adnak abban, milyen Microsoft megoldásra, termékre kérjen az adott cég pályázati pénzt.

Forrás: Microsoft Magyarország

A cél, hogy minél több KKV megtalálja az igényeinek megfelelő pályázatot és technológiai partnert. Ha Önt is érdekli, hogy milyen forrásokból és hogyan fejlesztheti vállalkozása informatikai környezetét, regisztráljon a Microsoft weboldalán! A regisztrációt követően a Microsoft partnere kapcsolatba lép Önnel, és konkrét megoldással tud segíteni, hogy még többet hozhasson ki vállalkozásából!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!