A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Töretlen a bizalom a forint iránt

Vágólapra másolva!
Két és félhavi rekordszinten állt a forint pénteken a kereskedés végén. Hétfőn reggel tovább tartott az érdeklődés a hazai fizetőeszköz iránt, az eurót 257 forintos szint körül adták el a kereskedők. A forint 9 óra előtt 8,95 százalékon állt az intervenciós sáv erős oldalán.
Vágólapra másolva!

Az euró árfolyama pénteken 256,86 forinton zárt, ami tíz hete nem látott szint. Az elemzők szerint egyre több külföldi befektető kezdi el kihasználni a június eleji sáveltolás után megemelkedett kamatok előnyeit, írta a Világgazdaság. A forint erősödése az euró gyengülésének is köszönhető, a rossz európai makroadatok miatt a befektetők egyre jobban elvesztik bizalmukat, és kivonulnak a piacokról. Ezzel párhuzamosan, nő a bizalom az amerikai piacok és a dollár iránt, az amerikai fizetőeszköz jelentősen erősödött, és a forinthoz képest is nyolc havi csúcsponton van.

Ismét érdemes lehet eurót venni/uzletinegyed/befektetes/20030822ismet1.html

Egyes elemzők szerint a jelenlegi árfolyamszinten érdemes eurót venni forint ellenében (hétfőn reggel a vételi árfolyam 256,85 forint volt). A távolabbi kilátások tekintetében azonban óvatosak az elemzők, és nem tartják stabilnak a jelenlegi euró/forint árfolyamot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!