A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Negyedével növelték profitjukat a magyar cégek

Vágólapra másolva!
A nyereséges magyarországi cégek együttes adózás előtti eredménye 3357 milliárd forint volt 2003-ban, ami 23,4 százalékkal több az előző évinél - közölte az APEH. A cégek által felhalmozott összes veszteség 5,6 százalékkal csökkent egy év alatt.
Vágólapra másolva!
EU-pályázatokhttp://www.mfor.hu/rovat.php?ter=15Oldalunk segít eligazodni a pályázatok között, az Erste szakértői pedig válaszolnak kérdéseire.

Az APEH által közzétett egyik legutóbbi hírlevél szerint az összes nyereség növekedésén belül a kft-k 8 százalékkal, a betéti társaságok 7,2 százalékkal növelték eredményüket tavaly, míg a részvénytársaságok eredményessége változatlan volt.

Nemzetgazdasági szinten a magyarországi "negatív eredményt" felmutató cégek együttes vesztesége 2003-ban 5,6 százalékkal 880 milliárd forintra csökkent. Figyelemre méltó ezen belül, hogy a veszteséggel záró kft-k negatív eredménye az előző évinek még a háromnegyedét sem érte el, együttesen 471 milliárd forint volt 2003-ban, ezzel szemben az rt-k vesztesége csaknem 62 százalékkal 303 milliárd forintra emelkedett. A betéti társaságok körében a veszteség lényegében változatlan volt, tavaly 66 milliárd forintot tett ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!