Nem zavar be a Jukosz a magyar olajellátásba

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

A Jukosz visszalépése ellenére biztosított a magyarországi olajellátás. Az egykori orosz olajóriás csütörtökön lemondott a számára biztosított exportkvótáról. A Mol Rt. azonban már korábban ötéves szerződést kötött a Lukoillal is. - hangzott el a pénteki kormányszóvivői sajtótájékoztatón.

László Boglár hozzátette: az olajszállítás ügye Gyurcsány Ferenc miniszterelnök moszkvai látogatásán is szóba került, és az ott született megállapodás szerint Magyarországot nem érheti hátrány a Jukosz-ügy miatt.

Életfogytiglant kaphat a Jukosz volt biztonsági vezetője/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20050325eletfogytiglant.htmlÚj vezére van a Mol-Jukosz közös vállalatnak/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20050322ujvezere.htmlPolitikai jellegű lehet a Mol-Jukosz cég vezetőjének letartóztatása/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20050314politikai.htmlLetartóztatták a Mol-Jukosz közös cég vezetőjét/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20050311letartoztattak.htmlAmerika nem nyújt menedéket a Jukosznak/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20050225amerika.htmlHúszmilliárd dolláros pert indít a Jukosz/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20050214huszmilliard.html
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről