Sietni kell hétvégén a bankolással

Vágólapra másolva!
Célszerű sietnie a bankfiókok látogatásával a hét iutolsó munkanapján annak, akinek szüksége van erre. A pénzintézetek fiókjai ugyanis a hét utolsó napján korán zárnak. Az [origo] utánajárt, melyik bank meddig tart nyitva pénteken.
Vágólapra másolva!

Három pénzintézet - az egykori HVB Bank, ma Unicredit Bank és az Inter-Európa Bank és a Magyarországi Volksbank fiókjai is15 óráig várják az ügyfeleket és az érdeklődőket péntekenként. A Volksbank estében azonban a Budapest-Istenhegyi úti és Budapest-Törökvészi úti fiókok 7 óra 45 perctől 13 óráig, a Budapest-Csillagvár és Budapest-Árkád nevű fiókok pedig 9 és 16 óra között állnak ügyfeleik rendelkezésére.A KDB Bank fiókjai fél kilenctől fél négyig tartanak nyitva.

Az Erste Bank esetében a vidéki kisebb fiókok 8 és 13 óra között, a budapesti és a vidéki nagyobb fiókok 8 és 15 óra között, az üzletközpontokban lévő fiókok 10 és 16 óra között vannak nyitva.

Legtovább a Budapest Bank és az MKB Bank fiókjaiban lehet pénzügyeket intézni az [origo]-hoz eljuttatott információk szerint. A Budapest Bank univerzális fiókjai és Money Plus irodái és az MKB Bank üzeltközpontokban lévő fiókjai szintén délután 5-ig tartanak nyitva

Ugyanakkor a Budapest Bank újpesti, mátészalkai és gyulai lakossági fiókok azonban csak reggel 9 órától délután 2 óráig és aZ MKB Bank többi fiókjai pedig délután 3 óráig várják az ügyfeleket.

Giczi József

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről