A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Erősen zárta a negyedévet a Pannon

Vágólapra másolva!
A Pannon 2007 első negyedévében is erős pénzügyi eredményeket ért el, miközben különböző kedvezményeket nyújtott ügyfeleinek, és folytatta mobil szélessávú hálózatai fejlesztését. Az első negyedévben 46 543 millió forintos árbevétele 3 százalékkal magasabb, mint a tavalyi hasonló időszak mutatója.
Vágólapra másolva!

"Rendkívül elégedettek vagyunk azzal a pénzügyi teljesítménnyel, amit a Pannon a telítettséget közelítő, roppant éles verseny által jellemzett magyar mobilpiacon nyújt" - jelentette be pénteken, a társaság vezérigazgatója, Ove Fredheim.

Az előfizetők száma 210 ezres növekedést mutat 2006 első negyedévéhez képest, ezek közül 155 ezer a számlás előfizetés. A Pannon így tovább, 2.5 százalékponttal növelte ügyfélbázisán belül a számlás előfizetők arányát, amely 38.6 százalék. A Pannon piaci részesedése továbbra is egyharmad fölötti, 33.6 százalékos.

A cég összehangolt fejlesztéseinek köszönhetően a mobil szélessáv már a lakosság több mint 33 százaléka számára elérhető országszerte. Miközben a hálózatok fejlesztése folytatódik a kiváló sebességet biztosító normál mobil szélessáv csaknem mindenki számára használható.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!