A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNPupp Réka
12:50CselgáncsOdette Giuffrida-Reka Pupp
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
NyílNyíl

Szegényedtek a keleti mágnások

Vágólapra másolva!
Csökkent a kelet-európai dollármilliárdosok összvagyona a válság következtében - derül ki a lengyel Wprost és a cseh Mladá Fronta Dnes lapok Top 100-as listájából. Magyarország egyetlen képviselőjét láthatja az összeállításban: Demján Sándor ingatlanfejlesztőt - írja a Napi Gazdaság.
Vágólapra másolva!

Leginkább azok az orosz milliárdosok érzik meg a gazdasági vihart, akik az elmúlt években hitelből fizették felvásárlásaikat, és fedezetül cégeik részvényeit használták fel. Főleg energetikai és olajipari vállalataik értéke azonban visszaesett. A 100 leggazdagabb összes vagyona 390 milliárd dollárról 369 milliárdra csökkent.

Ennek is köszönhető, hogy az első helyen egy pénzügyi téren tevékenykedő üzletember, Szulejman Kerimov áll 24,5 milliárd dollárral. A legnagyobb vesztesek közt találjuk Oleg Deripaszkát, aki tavaly még vezette a listát 30 milliárddal, ma már "csak" 15 milliárd dollár a vagyona, amellyel az 5. helyen áll. Roman Abramovics, többek közt a londoni Chelsea futballklub tulajdonosa, 10 milliárdra apasztotta vagyonát.

A 100-as listán 37 orosz, 23 ukrán, 14 román mutatja a három legdominánsabb országot. A Magyarországot képviselő Demján Sándor 1,3 milliárdra becsült vagyona a 68. helyhez volt elég - írja a Napi Gazdaság.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!